COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

perjantai 3. maaliskuuta 2023

Tulipahan taas lumivaippa

  1.  Miksei mulla ole enää stressiä? Miksi mun harvinainen ihotauti lopetti oireilunsa? Johtuuko se tavoista jotka olen ottanut käytäntöön, kun ei ole mikään muuttunut muuten paitsi tupakoinnin vähentänyt lähes nollaan, mutta ylipainoa edelleen. Annan ilmakylpyjä alueille joihin patteja on tullut. En hankaa reisiä yhteen. On kylmä ja viileä enkä hikoile niin paljoa. Tulehdus karvatupeissa jättänyt arpia sisäreisiin ja muille kummuille.
  2. Miksen osaa kirjoittaa äidinkieltä, ja millä tasolla äidinkieleni on? Olen nyt yli tunnin tutkinut kirjakaupoista suomi toisena kielenä kirjoja nelosluokalta, spekulatiivisen fiktion ja gradun kirjoittamisen oppaisiin. Ehkä kohta otan tuon Peruskieliopin, omasta kirjahyllystä ja alan sitä alleviivaa huomiotusseilla, kun ennen olen luovuttanut. Lukion äidinkieli on muuttunut siitä kun se on muuttunut, vaikken päässytkään läpi silloin ja olen päivittäin kirjoittanut blogiin kohta kymmenen vuotta...
  3. Mutta onko tästäkin vain haittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!