COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

keskiviikko 1. toukokuuta 2024

Epäonnistunut vabu

 Kävelin Sorsapuistosta Hämeenpuistoon enkä nähnyt yhtäkään joka olisi myynyt Tamppia. Näin kaksi tamppia juu mutta myyjiä näin yhden ennen takatalvea eikä mulla ollut silloin rahaa kuin käteisenä parikymppiä. Olisi pitänyt tehdä kaupat silloin. Epämääräisiä toimittajia! Kysyin yhdeltä pallomyyjältä joka ei edes tiennyt mistä puhuin. tamppi.fi

Olin piknikillä. Olen juonut ja syönyt ihan liikaa. Kolmiovoileivät, sipsiä, pussi juustosämpylöitä ja muiden tuomisia myös nyyttärimeiningillä. Muutama olut. Äsken hain kaupasta nakkia ja perunasalaattia ja simaa enkä jaksa enää mitään tunkea napaan. 

Tööt. Olen ihan dööd. Menin violeteissa snagseissa ja niin kuluneissa farkkusortseissa että oli kuin Windows95manin pöksyt paitsi seksikkäämmät jos en olisi läski naisversio. Valkoinen teepaita. Piti eksyä hakea fanipaitaa. Eih kirjoitin danipaitaa. Niin Tokmannilta. Jos mun asua ei tajuttu? Otin lippiksen pois väentungoksessa kun aloin hikoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!