Translate

perjantai 24. toukokuuta 2024

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään kylppärissä ja sen sellaista. Näin uudestaan kevyesti unia vielä kolmisen tuntia. Estin yhden häiritsevän numeron joka piinannut jo viikkoja vaikken ole vastannut. Jos ei olisi lehtimyyjä laittaisi tekstarin jos on asiaa.

Eilisilta meni vähän pöperösti. Löysin badoosta nuorempaa juttuseuraa. Jälkimmäisellä oli jotain ongelmia joita vain toinen mies voi ilmeisesti ymmärtää. Tuntui kuulemma kuin elokuvalta ja hänellä meni halut ja oli tehnyt muille naisille samaa. Toi sentään pepsi maxia ja kortsuja, jee. Lupasin etten mainitse mitään täällä kaiketi. Mutta se oli eilen. Eka nuorempi oli ihan hyvä ja melkein sainkin siinä. Ainakin olisi ollut kohteliasta peseytyä sen jälkeen.

Hankin liput elokuviin maanantaille. Bussikortti meni tyhjäksi eilen. Vedin kai hernekeiton eilen ja suolapähkinöitä… aloin syömään halpoja vaniljatuutteja pakastimesta. Tänäänkin kai voisi tehdä samoja asioita kuin ennenkin. Tuloksia odotellessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!