COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

tiistai 21. toukokuuta 2024

Tee mitä rakastat

 Päätä särki. Otin panadolin. Söin iltapalana makaronia, ohukaisia ja köyhiä ritareita. Kaappi on melko tyhjä jo. Laitoin tilauksen vetää kotiin ruokaa kaupasta huomiseksi. Jää ehkä muutama kymppi jolla pitäisi elää kuun neljänteen päivään. Siihen mahtua elokuvissa käynti kaverin lipuilla. Huomisen hoitsu, hammaslääkäri ja takaisin kotiin sitä lähetystä ottaa vastaan… ylihuomenna aamulla takaisin psykologin tutkimuksiin. Pitää herätä aikaisin huomenna, mutta rahat tulee yöllä. Tein tänään kävelylenkin sairaalan ympäri melkein. Se on iso alue, mutta en löytänyt maastoa, eli ei tule vaeltajaa minusta. Tein yhden tyhmän ostoksen mistä tämä päänsärky ehkä lähti. 

Ihan tavallinen Daddyn syntymäpäivä. Ajattelin laiskuuttani häntä pitkän tovin sohvalla, kunnes päätin lähteä liikkeeseen. Osaisinpa itse ottaa muut huomioon yhtä täydellisesti. Haukotus. Pakko siirtyä nokosille. Silmäni sulkien…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!