Translate

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Asetu mukavasti taaksepäin rentona

 Tsekattiin verenpaineet ja ne oli ihan ok. Jotain 80/130 main. Nopealla googletuksella se on korkea. Ei ne mulle vielä siihenkin lääkkeitä tunge, kun en ole vielä ikäni puolesta riskitekijöissäni.
Tässä lupautunut ensi viikosta alkuviikolle rämpimään suolla pitkospuilla. Mä aattelin enemmän jotain saunomista, järveen pulahtamista, makkaranpaistoa ja glampingia. Kuin kävellä kolmen tunnin lenkkiä koiran kanssa luonnonsuojelualuetta. Ei sillä että olisi varaa mihinkään hienouksiin glamouriin.
Kerran olin koulun kautta tarpomassa Kintulampea. Päästiin mökille yöksi ja pulahdin uimaan, mutta olin ihan hiestä märkä. Mun fleece takki oli niin läpi uitettu, että heitin sen kai menemään. Siitä ei ole edes kymmentä vuotta kun kävin kymppiluokan eli valmistavan koulutuksen juuri peruskoulusta tulleiden kanssa. Samalla tein puhelinmyyntiä. Juurikin muistelin mun noloja tilanteita toimistolla.
Tänään soitettiin vitamiineja kaupitellen. Jotakin on napsahtanut mun päässä, että yhtäkkiä vastannut noille vaarallisille puhelinnumeroille, ja otin sen hiton lehtitilauksenkin.
Mun verenpaine on se pomppulinna jossa sydämeni tekee töitä eiku
Olisi toisaalta kiva nähdä mun nuorinta systeriä kun se ekaa kertaa lähtee, sieltä Jumalan selän takaa, elämänsä aikana äitini mukana tänne Tampereelle nyt Jussin jälkeen. Näin sen kerran vauvana sekä joskus 4v etänä halaillen isoveljeänsä skypessä.
Otin parin tunnin päikkärit vain tänään. Aamusta näin hoitajan. Se jutteli mukavia. Asuvansa Kangasalla ja menevänsä veljensä kanssa Särkänniemeen torstaina ja pelkäävänsä tungosta tai huvilaitteita tai jotain. Ei pitäisi kertoa mitään ikinä kellekään. Sanoin vaan, että TUNTUU että hikoilen vaikken tekisi mitään, ja se johtuu lähinnä lääkkeiden sivuvaikutuksista– mutta en päässyt niin pitkälle oletetustikaan että osaisin muodostaa jotain sivulauseita tai mitä oikeasti tarkoitan.
Ensi kuussa nähin aikoihin jutskailen taas psykiatriselle hoitsulle. Ei mulla oikeastaan mitään tärkeää asiaa ole voinnistani. Tietääkseni. Vai sanoisinko mun hoidosta. Ne saattaa molemmat vähentää elinikää ja elämänlaatua. Mutta eipä se ketään kiinnosta mitä sivuvaikutuksia lääkkeistä on.
Mulla muuten soi päässä tänään R-A-K-A-S.
Vähän pahoinvoiva olo, liittyen ehkä mitä tänään syönyt melko vähän. Ehkä se menee ohi. Eilinen päänsäryn alkukin meni panadolilla ohi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!