COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

lauantai 22. kesäkuuta 2024

Liftarit heiluttaa nykyään kun eivät osaa peukuttaa

Jotain taianomaista tässä keskikesässä on, kun en saanut nukuttua kuin alle neljä tuntia. Pelattiin krokettia, heitettiin tikkaa, grillattiin makkaraa ja pihviä ja syötiin mansikkakakkua. Sain prozeccoja ja pepsi maxia juodakseni. Pelattiin iltapäivälehtien tietovisoja. Tiedettiin kaikki melkein yhtä paljon tai arvattiin samaa. Noin 3/5 vähintään.

 Sinne jäi dronea kalibroimaan ja teltassa nukkumaan loput. Nyt juhannuspäivänä ilmeisesti hampurilaisia ja saaressa lettuja ja lisää makkaraa. Pitäisi kuulemma syödä aamupala silti. Ja ehkä lisää pelejä. Olin huono ristikoissa neuvomaan. Neuvoin silti mitä kannattaa haistella että saa haju- ja makuaistia takaisin. Itse ne menettäneenä ehkä kahdestikin...

Pitää kai pakata uikkarit mukaan ja laittaa jotakin järkevää päälle vaatteita jne vetää jotakin aamupalaa tässä kohtapuoliin joten hyvää juhannusta kaikille- paitsi niille jotka on hukkunut, koska ei viitsinyt tehdä vetoa montako tänä vuonna. Moni paatti rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!