COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Täydellinen kesäseikkailu kuulemma

 Pitäisi muistuttaa eräitä että käyvät lyömässä mun tomaatin sukulaisemme kasvihuoneeseen. Tai kysyä onko ne muistaneet/jaksaneet sitä itse.

Söin ranskalaisia pastelleja ja granolaa. En oikeastaan ole kovin nälkäinen, kun on tullut herkuteltua juhannus. Huomenna tulee lähetys jotain ruokaa ja siitä ehkä jonnekin piknikille kaverin kanssa, jos asiat setviytyy.

Eilen oli kiva sää viettää saaressa. Kun tuli kylmä niin pääsi saunaan ja lähdettiin juuri sopivasti kun hyttyset alkoi kiusaamaan. Crêpejä tehtiin kaikille ja makkarat paistettiin niiden hamppareiden jälkeen kotosalla, niin ei jäänyt puutetta kyllä mistään todellakaan kellään. Olisin ehkä voinut tehdä enemmän, mutta olin kyllä vähän liian uusavuton siivoilee rantoja tai tuomaan vettä saunaan yms.

Pesin tänään pyykkiä ja chillannut kotona. Merge Mayor ja Kingdom Go puhelimessa kuluttaa eniten virtaa. Aamuyön tuuletin ja nukuin sohvalla, kun jostain syystä unilaite ei sytytä kuin minimin neljä tuntia yössä. Herään enkä kestä sitä laitetta. Ei ole edes jano tai vessahätä, mutta pakko nousta ylös ja heittää ne maskin viikset päästä naamalta.

Ihan kiva että tavallaan varmaan systerikin hymyili mulle vihdoin ja käytti mun nimeä kun hyvästeli. Naurettiin me mun uimisellekin. Se nauroi mulle jo vauvana. Oli kai niin hassu naama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!