COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

torstai 13. kesäkuuta 2024

Vesi, mausteet ja kuivahiiva kuplii

Tulla hyvä mannaleipä... mitä ihmeen mannapuuro-leipää yritän tehdä masterchefin innoittamana. En antanut sille edes levähdystaukoa. Taikataikinaa tai jotain, oikeat tuoksut siitä tulee?
Tekee mieli jotain syödä, ehkä tylsyyttäni. Tilasin ylihuomiselle kotiin ruokaa taas. Ehdin vielä muuttaa niitä. Kävin muuten googlailee tätä blogia. Löysin e-kirjat ellibs palvelusta. Tuskin niitä kukaan on ostanut, koska olen saanut muistaakseni nihkeän euron jonain vuonna.
Sendsomething.net kautta tuli tänään postia. Osoite tarkistettu postissa, vaikka siinä meni vain vähän väärälle riville kadun tai rapun ja asunnon numeroita ehkä.
En oikein jaksaisi muuta kuin väkipakolla tätä blogia vääntää enää. Nukuin huonosti ja mulla on melko vahvat estot joissain asioissa. Tai siis tein yöllisen vierailun taksilla jonnekin keskustaan puoleksi tunniksi. Ja yritin yhtä regressio juttua –ei vaan kyennyt.

En muista edes otinko aamulla lääkkeitä eli on ahdistanut. En jaksaisi poimia vaatteita lattioilta ja lajitella pyykkeihin. Imuroida pitäisi vielä uudestaan ympäriinsä, tai antaa Ruttusen. Ehkä kastella sille moppia rättiä ja vielä kostella pyyhkäistä että varmasti lähtisi murut, pölyt, hiukset, kaikki jalkapohjaan tarttuvainen.

Yksi asia mistä en sanonut mitään tänne, oli että niinsanottu paras kaveri haukkui siaksi... Sillä emojilla siis että on samaa näköä. Tulehtuneet välit näköjään edelleen. En tajua miksei kukaan pysty välittää minusta. Itkisin jos ei se kuulemma aiheuttaisi miehille testosteronin laskua katsoa kun nainen kyynelehtii. Ehkä siksi osastolla oli itkeminen kielletty tai sinnepäin edes.

Mitähän se leipä sanoo air fryerissa. Se oli hieman hmm... eri ohje, piti tehdä "Dutch oven" nimisessä uunipadassa(?)


Muoks. Söin sen. Vähän voita ja juustoraastetta. Hieman kova kannikka ehkä.

hupaisa elvenar yksityiskohta
Jälkikirjoitus... Vieraannuimme luonnosta jossakin kehityshistorian vaiheessa. Riistimme luonnonvarat ja kukistimme luontoäidin. Ihmisen moraaliset sisäiset säännöt eivät ole joko estäneet meitä, kehityksessämme ja uusiutumattomien luonnonvarojen polttamisen päästöiksi ilmakehään. Kenen ilmaa hengitämme ja mitä vettä juomme, kun eivät uusiudu maan keuhkoissa ja kiertokulussa tarpeeksi nopeasti. Taloudelliset erot köyhien ja rikkaiden välillä ovat valtataistelua joka erkanee ja syvenee, kuin maailmankaikkeuden laajeneminen. Missä on ihmisen tyhmyyden huippu? Voimme nauraa toisen vahingolle ja vaihdamme käsitteitä ja kulttuuria, kieltä ja silti eläimet tulevat lähemmäs ihmistä koska tuhoamme niiden kodin. Osana luontoa ihminen on vieraslaji.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!