COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

maanantai 17. kesäkuuta 2024

Viisaudet villalankakoriin ja lampaille lässynlää

 Iltapuhteet on tehty. Hampaat harjattu, pessyt saippualla itseäni. On uudet unilaite tarvikkeet, melkein puhtaat lakanat, kaikki pelit ja vehkeet uniteloilla. Tänään polttanut tupakkaa pitkästä aikaa sekä juonut sokeritonta kolajuomaa. Ymmärrän hyvin miksi ne olen lopettanut. Innostunut tänään kovasti ihan heteronormatiivisella tavalla mutta pysynyt pöksyissäni. Eilen en blogannut, mutta imuroin ja pesin pyykkiä ja vaihdoin petivaatteita ja tiskasin ja silti täällä tuntuu olevan epäsiisti kaaos?
Ehdottelin livessä monia hyviä kirjoja Thaimaassa sijaitsevalle englanninkielen opettajalle. Selailin mun GoodReads listoja muistin virkistykseksi. En ihan ensimmäisenä ajattele kirjasuosituksia yleensä. Eläinfarmia, Robinson Crusoeta, Draculaa ja Hobittia, elämäkertoja, fantasiaa ja nuorten aikuisten novelleja, kauhua sekä sci-fiä. En pidä runoistakaan, ja kirjastossa käynti loistaa olemassaolemattomuudellansa mun tapauksessa. Kuuntelin vähän muumien juhannusta mutten oikeaastaan keskittynyt siihen yhtään. Elisa ja BookBeat yhdstyi ja mulla oli siellä jokunen kirja ostettu.
Tilasin myös puhelinmyyjältä 29,90 hintaan 8lehteä Tieteen Kuvalehteä. En maksanut sitä niiden sovellusta ja irtisanoin jo valmiiks... Sitten mun luona kävi eräs lukijoista. Väriteltiin, juteltiin, juotiin kahvit. Halattiin ja pussailtiin. Se oli ehkä tunnin tai kaksi. Bestikseni soitti ja höpistiin telttailusta ja retkeily mahdollisuuksista kolmistaan sen koira ja. Ehkä se vaistosi että en ollut yksin.
Nyt oikeesti. En edes muistanut että huomenna mentävä terveysasemalle pakkolääkitykseen... olisi kai nukuttava koska nukkumaanmenoaika mennyt jo. Jos haluan aamupäivästä selviytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!