Translate

torstai 20. kesäkuuta 2024

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 paras lukemani kirja. Luulisi että löytyisi; jos se kerran oli kliseinen tai ennalta-arvattava. Mihin etukäteistietoon tuo ennalta-arvattavuus edes perustuu? Etsin kauan jotakin luettavaa, enkä löytänyt mitään. Haluaisin että kirja olisi tuore eli tänä vuonna ilmestynyt, mutta eipä niitä suoraan äänikirjoiksi tehdä. Haluan kertomuksen laihtumisesta, ilman läskifoobista syyllistämistä ja huonon olon vierittämistä, ilman sen olematta lääkärin kirjoittama uusimmista tutkimustiedoista. Haluan tietää miten joku on onnistunut laihtumaan vuodessa 50kg– ilman että koko kirjan ajan kieltää syömästä.
Söin poppareita scorpion tabascolla, jääkahvia ja pari päärynää ja vähän leipää/hot dogia. Kuuntelin loppuun fantasiakirjan englanniksi audiblesta ja jatkoin jännäriä jonka JKR on kirjoittanut salanimellä... siinä eräs yksityisetsivä lähtee uskonlahkoon peitetehtävään. En ole ihan varma mikä murha niiden on tarkoitus saada selville :D

Tuntuu yksinäiseltä juhannus. En ole menossa saareen, grillaamaan, enkä mitään. On varsin tyhjän päälle astunut olo -tai että kuin balleriina lentäisin ilmassa putoamatta kuitenkaan, siihen hetkeen jumittuneena.
Pessyt hiukset uusilla hiusjutuilla tänä aamuna ja ne on melko kivasti. Puuttuisi vain tervasampoo ja suoraan järvestä vesi. Savuava grilli. Sauna, letut, aurinko. Koiruudet ja kissanviikset, paatissa heiluminen ja roiskeet iholla. Ei täällä ole mitään minulla tarjottavaa kellekään. Keskikesän juhlinnat uupuu täysin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!