COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Ei kai tässä mitään erikoista... nukkunut sen mitä voin

 Kävin äidin kanssa Lidlissä. Sain jääkaappiin ruokaa. Keitin perunoita. Luin netistä että lisää suolaa keitinveteen ja kauanko niitä pitää keittää. Joskus ei riittänyt tuntikaan ja ne oli mun mielestä raakoja. Onko peruna koskaan kypsä?
Niin ja grillitassuja paistinpannulla. Iltapalaksi paahtoleipää. Olen hikoillut koko päivän paitsi kun olen kuivannut hiuksia hiustenkuivaajalla tai ollut edessä... mikä toi nyt on... tuulettimen edessä.
Mulle tuli paitoja sheinistä. En vielä laittanut niistä päälle kuin yhden, sekä rintaliivi yläosa bikini liilan, jutskan joka siis on kuin merenneidon etuvarustus. Tässä valkoisessa paidassa lukee So Long London. Heipat sille, että huvittaisi turistoida siellä eli olen varmasti kyllästynyt elämään kuten olettaa saattaisi.
Pelasin vähän jotakin idleä dnd peliä steamista. Hävisin ihmissudelle. Tänään on satanut ja ukkostanut, mutta kyllä se kuumuuskin vähän haittaa oloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!