COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

tiistai 2. heinäkuuta 2024

hei chatgpt/martat/artikkelit mitenkä siivota parveke ja muita kiperiä pohdintoja

 Kuuntelin äänikirjoja audiblesta. Etsin uutta kuunneltavaa. Jotain mikä ei olisi kirjoitettu 12 vuotta sitten, kuten kun liityin silloin joskus. Se on ehkä palveluista pitkäkestoisin mitä tilannut jos Adoben lisenssit ja suoratoistopalvelut ja musiikkipalvelut tulee perässä. 

Tässä voisi pikkuhiljaa tehdä pedikyyrin itsellensä. Meikkasin ja muokkasin selfietä liian kauan.
Lämmitin (suklaa)puuroa ja syönyt jogurtin ja juonut teetä.Äiti kävi hakemassa mun petivaatteet ja pyyhkeet. Niitä oli kaksi säkillistä. Ei välttämättä ikean kassillista mutta niitä kestokasseja. Niitä olisi vielä mun pehvan alla yksi parvekkeella ja parvekkeenoven vieressä yksi mytyssä kun kastui sateessa, sekä yksi kuivumassa jonka pesin eilen ja yhden lisäksi pesusta löysin vielä. Siis sen kassillisen lisäksi jotka vietiin. Ja lakanoitakin on vielä kahdet puhtaat. Pussilakanoita vaihdan harvemmin. Heitin jopa yhden tyynyliinan roskiksen pohjalle tuossa.

Mutta silti tarvitsen uudet sortsit koska en juuri kesällä muuta keksi kotona käyttää. Mulla on yhdet harmaat ja pinkit puuvillaiset, parit farkkukankaiset joista käytän niitä paljastavampia. Sama juttu käymässä näille kuin legginseille mitä tilasin Usasta. Vuosia kertyy ja hygieenisyys vähenee. Alkaa paistaa läpi yhä enemmän kuin alunperin.

Pitäisi ottaa selvää millä pestä tämä parveke. Jotain vihreää alkaa kasvaa valkoisessa kaiteessa sisältä kuin joku olisi roiskinut mitä sattuu sekä likainen tämä kivikin tässä enkä polta enää. Mun puinen Anttilasta ostettu säleikkö alkaa hajota ja muuttanut värinsä haaleaksi tummanruskeasta.

Jaksan tottua tähän ylelliseen siivottomuuteen ympärilläni. Ei ole valkoisia seiniä ja mikään ei oikein sovi yhteen. Vintagea ja retroa. Ajan patinaa ja historian siipien havinaa. Olisin parvekkeella lisää jos jokin hikinen kukkien tuoksu ei häiritsisi. Joku polttelee taatusti jotain.

Tekoihin. Ja jos ei kerrasta saa härkää sarvista, leijonaa hännästä, rapua saksista… niin viimeistään sorkkaeläimet potkii perseelle. 
Muoks.
Tein litran sipulikeittoa ja söin krutonkeja siinä päällä. Kokeilin päärynöitä jääkaapista jälkiruoaksi ja ne maistui mullalta. Siltä kylmäsäilytykseltä tai mikä nyt onkaan maakellari haisee myös alakerrassa tuloaulassa...
Täytyy kokeilla jotain muuta jälkiruoaksi. Mulla on enää yksi kinuskituutti. Sain siivottua parveketta tunti sitten. Käteen tuli haavoja kolme tollaista raapaisua. Mietin kuolenko nyt johonkin jäykkäkouristukseen tai mitä lie... pedikyyri tuli tehdyksi kans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!