Translate

torstai 25. heinäkuuta 2024

Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen sängyn päälle. Otin esille mitä sattui tarttuu käteen esineitä ja konmaritin niitä. Mulla on papereita, kirjeitä, postikortteja kenkälaatikollinen. Ne pitäisi jotenkin järjestää. En tiedä missä mun kansiot on postikortteja. Yhtä kadonnut kuin se mun tärkein kansioni koskaan missä oli ehkä puoli kiloa kaikenmaailman osallistumistodistuksia.
Mutta siis, paperit. Käärin yhden joululahjan kuplamuoviin, heitin kaapin perälle eteiseen lahjapaperit. Siirsin 30 cm ikkunalaudalla olleita hyönteiskarkotteita poispäin pölystä. Yritin perata pyykkiä kaappeihin kuivaus-siltä-hökötykseltä. Hetin yhden paidan roskiin, missä oli pieni reikä ja se oli melko kulunut perus teepaita halvalla tuotettu Prismasta ostettu, joita mulla on yhä vaaleanpunainen sekä harmaa (heittää pois).
Otin pois roikkumasta messu muistot. Laitoin sinitarralla kiinni seiniin taskupeilin peilin osaset. Saattaapa nuo tippua ja mennä särki. En osaa ennustaa. Vähän kuin sillä olisi väliä näkyykö se mariskooli vai ei. Löysin myös värityskirjoja. Tai siis kun en tiedä missä kaikki tavarani on välillä.
Miksei mun sanat nyt riitä. Siis mulla ei ole omaa paikkaa kertakäyttöisille astioille. Otin eilen käyttöön yhden mun hopealusikoista. Sekoitin teetä. Olen tänään tehnyt laventeli-kahvia ja kauan meni siihen että löysin sen tuotteen netistä, ja -5% alennuksenkin jälkeen kuun loppuun asti, ei mulla ole nyt tilata syötäviä kukkia Kreikasta netistä.
Mä olen ihan hikinen vaikka en paljoa puuhastellut. Siis läpimärkä toppi. Onneksi on tuo tuuletin täysillä vaihteeksi. En osaa kuvitella tulevia sähkölaskujani jos yleensä mennyt päivässä 1-2 kwh
Juonut olen eilen tuollaisen 1.5 litran makukivennäisveden päivässä ainakin, kun äidin kanssa hankittiin eilen lol. Yleensä juon ehkä muutaman desin päivässä... olen siis kuihtunut koska hikoilenkin varmaan ämpärillisen.
Summa summarum. Piti vain kertoa, että... Puuhastelu=läpimärät vaatteet, vaikka ei olisi edes kuin pikkuhousut jalassa kun kaikki sortsit ja hameet nukkavirttyy pesussa ja käytössä.
Puuhastelin myös bloggerissa ja selainpelissä. Mikrotaskasin. Mikromanageroin. Siirtelin 1x1 ruutuja puolelta toiselle koittaen saada 3x5 ruutuja alta esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!