COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

maanantai 15. heinäkuuta 2024

Imperialisteille vastaisku napaan ja vyön alle tuosta noin *mätkii kukkaistuoksuisella avaruusmiekalla*

Voisiko joku muukin olla sitä mieltä että mun silmät on harmaat kuin AF! Ja jos tulet metallinsinisine sinisilminesi valittaa nii oivoi! 

 #3A3A30

Heksakoodi #3A3A30 on tummempi, lämpimämpi ja kylläisempi variantti sävystä "Black Pepper". Sinänsä se yhdistetään yleensä tukevaan (95,9 % vastaavuus), metalliseen (95,2 % vastaavuus) ja vakavaan (95,2 %). Kun mustapippuria yhdistetään Rusina Mustan kanssa, se liittyy termeihin ratkaiseva ja arvokas. Kun se yhdistetään mustaan, se liittyy enemmän termiin sturdy. Kun mustapippuri lisätään Rich Blackiin, se jakaa termien vakava ja metallinen. Yhdistettynä sen täydentävään väriin #31313A, joka on vaaleampi, lämpimämpi ja kyllästetympi variaatio Gunmetal-sävystä, jakaa sen yhteyden termeihin arvokas tai ratkaiseva. Kuitenkin, kun analysoimme väriä sen muiden kolmivärien, #303A3A ("Outer Space" -sävy) ja #3A303A ("Old Burgundy" -sävy) rinnalla, tuloksena olevasta paletista tulee kovempi ja lämpimämpi kuin täydentävä väripaletti. ja vaihtuu väri indeksi kategoriasta "kaunis" kategoriaan "romanttinen". Erityisesti uusi kolmikko viittaa eniten arvokkaaseen ja hämärään.


Paletin kuvaus ja vastaavat termit

Näytössä oleva paletti on yhdistelmä tumman magentan, maksimi punaisen violetin ja fuksia violetti värin yhdistelmää. Tumma magenta (#841B89) on erittäin kylläinen ja melko neutraali ja tasapainoinen väri, joka yhdistetään yleensä pakoon, kauniiseen ja iloiseen. Maximum Red Purple (#973474) on hieman kylläinen ja lämmin magentan sävy, joka liittyy yleisesti mielenkiintoiseen, intensiiviseen ja ympäristöön. Fuchsia Purple (#D43B96) on hieman kylläinen ja lämmin magentan sävy, joka yhdistetään yleisesti rentoutumiseen, rakastamiseen ja seikkailuun. Yhdistettynä tuloksena oleva paletti liittyy läheisimmin eroottiseen, tehostettuun ja shokkiin.


#AF367C


#AF367C:tä kutsutaan myös "maksimi punaiseksi purppuraksi". Sinänsä se yhdistetään yleensä intensiiviseen (92,8 %:n vastaavuus), refleksiin (91,0 %:n vastaavuus) ja kiinnostukseen (90,9 %). Kun Maximum Red Purple yhdistetään mustaan, se liittyy termeihin intensiivinen ja refleksi. Yhdistettynä Maximum Yellow Rediin se liittyy enemmän termiin refleksi. Kun Maximum Red Purple lisätään venäläiseen violettiin, se yhdistää termit räikeä ja lumoava. Yhdistettynä sen täydentävään väriin #36B069, joka on tummempi, lämpimämpi ja vähemmän kylläinen variantti sävyn "Medium Sea Green" kanssa, sillä on yhteys termeihin kiiltävä tai meluisa. Kuitenkin, kun analysoimme väriä sen muiden kolmivärien, #7CAF35 (sävy "Mantis") ja #357CAF (sävy "Steel Blue") rinnalla, tuloksena olevasta paletista tulee kovempi ja lämpimämpi kuin täydentävä väripaletti ja muuttuu väri indeksi luokasta "dynaaminen" "dandy"-luokkaan. Uusi kolmikko viittaa erityisesti oikeudenmukaisuuteen ja kestävyyteen.


Palette description and matching terms
The palette shown is a combination of  and . Black Pepper () is a soft and warm shade of yellow commonly associated with sturdymetallic, and serious. Maximum Red Purple () is a somewhat saturated and warm shade of magenta commonly associated with intensereflex, and interest. When combined, the resulting palette is most closesly associated with creamrevolution, and imperative.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!