Translate

perjantai 19. heinäkuuta 2024

Ja sen sijaan kaikkea muuta

 Kirjoitin kirjeen kirjekaverille Italiaan. Avasin saksalaisen kuivakinkun palan ja yritin sitä saada alas. Ehkä jos olisi ollut kaljaa. Mulla on uudet silmälasitkin Kiinasta. Sain lisävalaistusta pöydälle. Hienoja ledi lamppuja, jotka sai pullonnokkaan. Kohta tulee telkkarista hömppää mitä olen seurannut. En ole sentään kastumassa jossain ulkona. On katto pään päällä. Seuraavaksi ennen syyskuuta pitää vielä syödä saksalainen kirsikkakakku. Arpajaisvoittoja messuilta jotka oli kai lopputalvesta. Joo, silloin tuli vielä luntakin. Tuo ukkonen vain jatkuu... taivaanherra on pahalla päällä. Siis jos pilvenreunalla olisi jokin ukkeli. Zeus.

Tein penne pastaa majoneesilla ja tonnikalalla tämänpäiväiseksi mössöksi. Toki tuo possun haju on melko voimakas. Siitä eroon siis. Voisin keittää teetä. Pitäisi hakea Asia Martista yksi ostos Kuninkaankadulta josta tulee joululahja. Jos olisin tilannut brittikaupasta revelsejä, minstrelseitä ja brittiteetä, olisi hinta ollut melkein viiskymppiä- toisaalta tölkkipavut maksaa yli kuusi dollaria ennen veroja Kaliforniassa kuulemma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!