Translate

lauantai 27. heinäkuuta 2024

Jos valoisa aika peittää näin hyvin sairauteni niin mitä tästä eteenpäin?

Miten voi olla näin tyhmä! Uusi patti nivusissa tai oikeastaan kaksi eli nyt kolmas. Sen lisäksi oikeassa pikkuvarpaassa jotain mikä näyttää kynsisieneltä eli alkanut kasvaa mustana. Ei ole ollut edes jalkasilsaa. Raaputin sitä kynsinauhaa ja sieltä paljastui kun leikkasin varpaankynsiä. Laitoin sitä suihkejuttua ja sillä pitäisi nyt kaikki kengät hoitaa. Lisäksi teatree öljyä. Lattiat tarvisi kunnollista imurointia eikä robotti-imuria mutta myin 2022 vuoden parhaan imurin uutena 90 eurolla eteenpäin kun se oli ilmainen ja kaduttaa kun annoin vanhan imurini pois myös - mutta miten jaksaisin edes imuroida? Pitää antaa olla hikoilematta tai hankaamatta nivusten ja ilmakylpyjä antaa vain.
Sori kun avaudun. Ällöä. Pitäisi levätä paremmin. Juoda vettä. Ulkoa ja sisältä pitää kaikki solut elinkelpoisina tai ainakin täyttäisi tehtävänsä kotipuolessa. Tämä on ihmisen olotila, ei siitä muuksi muutu laittamalla itsensä alustalle.
Tuntuu että muutun ihmiseksi, joka ei ole nyt elämässäni enää olla puheväleissä mutta pakko se on vain välittää itsestänsä.


Muoks. Ei ole todellista. 8 vuotta sitten liittynyt p0rnhub:iin. Eilen ollut merkkipäivä. Vautsi vauvau. Kyllä valo saa ihmisen virkoamaan vaikka olisi miten syvässä vankilan pohjalla pimeydessä. Varjot leikkien seinillä reivejä. Mietin vaan paljonko muhun on vaikuttanut netin syöverit. Sovellukset, tiedon valtaväylä. Ihmiset on niin omahyväisesti rikkaita ja mä en oo ansainnut sellaista osaa enkä halua enempää aina vain. Suosio on ihan jees, mutta menestys on olla kiltti ja ottaa mömmöt mitä määrätty.
Ehkä vielä rohkenen tehdä jotain asioille jotka menee nyt päin takalistoa. Muutes olipa helppoa tehdä pyyntö X:ään että saisin tilini takaisin joka meni lukkoon joskus koronan aikoihin koska olin ruma.
Edit2. X restored faith in humanity. Old account isn't suspended anymore! Hope and trust in something and never fall for anything and vice versa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!