COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

perjantai 19. heinäkuuta 2024

Kieltäydyn olemasta persereikä

 Ei ollut edes krapulaa. Lopetin juomisen pussilliseen samariinia. Jäi hieman absinttia ja viiniä. Nukuin levottomasti ja kiinni kylmässä seinässä, mikä helpotti hikoilua vähän. Vaihdoin äsken lakanan. Pesen pyykkiä. Äiti on tulossa tuomaan mun posteja Matkahuollosta jotka on mennyt hänen asuntonsa lähelle ja hän on ne mun puolesta hakenut. Tänään tuli 2/2 kortti Daddylta. Se oli ihan omassa Postin kirjekuoressaan koska, jos olisivat läimäisseet tarran siihen, olisi voinut jäädä xxx'ät lukematta.
Myös uusin Tieteen Kuvalehti tuli. Löysin taas kirjoitusvirheen, sekä jäin ihmettelemään eikö 8 miljardia ihmistä ole jo maapallolla ollut kun siitä uutisoitiin, ja tehtiin biisikin jonain vuonna. Onko se väkiluku laskenut, vai oliko se noin vanhaa tietoa ja mun pitää nyt kyseenalaistaa koko lehden tiedot? Vaikutti vähän köyhältä sisältö muutenkin tällä kertaa. Kvanttifysiikkaa eli ajatusleikkiä, miten koululainen oppii parhaiten, ja miten opettaa lapselle sosiaalisia taitoja. Eikö se nyt jo ole opittu että kannattaa opiskella siten kuin joutuisit opettaa saman aineiston toisille, eli kysellä itseltäsi ymmärsitkö oppimaasi samalla kuin opiskelet. Ei siis tarvitse analysoida sitä opitko. Se menee jo satiiriksi.
Katsoin yhden YouTube videon siitä miten liikunta ei laihduta, koska ihminen säätelee energiankulutusta niin tehokkaast jne energiankulutuksella ei ole väliä istutko kaiket päivät vai metsästätkö oman ruokasi jossain heimossa 9km kävellen päivittäin. Minut tyrmättiin täysin asiasta jossain fatsecret sovelluksessa. Jonkun mielestä olisin, väärässä, ettei ihmisen kroppa sabotoi laihdutusyrityksiä. Jos he olisi oikeassa niin kaikki olisi laihoja. Laihuus on yksi vitun sairaus joka tulee satunnaisesti sellaisille jotka saa niukasti ravintoa. Mutta onhan se helpompaa ihannoida sellaista, johon kukaan normaalisti ei pysty.
Ihminen lellii toisensa pilalle, ja liikaa ruokaa tuotetaan koska lapsetkin on avuttomia ja ne on täysin turhia monta vuotta, kunnes niistä on vähääkään hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!