Translate

keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Kohti synkkyyttä ja pimeyttä ja huurustuneen harmaita sumuja mielen sopukoissa ja silmien peittona

 Valvon, koska asumistuki on tilillä keskiyön jälkeen. En ehkä tilaa yöpöytää ja uusia laattoja parvekkeelle ikeasta. Ehkä en tarvitse suihkuverhoa, shortseja, paitaa sheinistä. Ei sillä että olisi varaa. Sain äidiltä jotain keittoja kun se toi pyykit. Sanoi että ne haisisi mun kestokassit joissa ne pyykit oli... hyvin mahdollista, onhan ne lukunut kylppärin lattioilla lavuaarin alla ja vessanpöntön vieressä. Nyt on taas lakanoita ja pyyhkeitä. Tosin kun siivosin parveketta, niin uhrasin siihen jokusen pyyhkeen. Ne on tavallaan nyt riepujako. En yleensä käytä tuota liitepartikkelia ollenkaan.

Missä olinkaan. Mun torimyynti on hankalaa. En voi alentaa hintoja enempää niistä joihin vajoan jo. Ei ole kiva hävitä sata euroa per tavara siitä mitä on ostanut vaikka pitänyt niitä kuin kukkaa kämmenellä. Ostaisivat uutena jos ei kerran ole varaa. Ainoa syy miksi ostaisin jotakin second handina, on se että jotain ei ole saatavilla mun sijainnista. Toisaalta voisin laihduttaa niin mahtuisi päälle ne mitä kaupoissa myydäänkin. Häviän aina, vai mitä?

Mä en edes jaksa kauheasti kiintyä enää tavaroihin kun matkamuistojanikaan ei ole enää juuri tallessa. Eksä hajotti varmaan kun Lontoosta tuodun kopion tiimalasista jos ei varastanut. Kreikasta tuodut worry beadsit hävisi johonkin. Ehkä joidenkin matkamuistojen tarkoitus on hajota. Ne vaan opettaa olemaan murehtimatta. Ettei aikaa saa takaisin ja että pienet hetket koostaa suurimman osan siitä ajasta mitä on käytettävissä, kun isoimmat aikasyöpöt on paikoillaan.
Rakastan ideaa luksus rasvaa tirisevistä hamppareista tai laventelinvärisistä jääkahveista, mutta sitten pitää hiuksiakin olla värjäämässä ja se tietää hilsettä ja mentoli kuorimis geeliä purkista rauhoittaa hiuspohjaa.
Esim. Voin itsekin tehdä vedestä ja sitruunasta ja makeutusaine napeista limonaatia, ei tarvitse ostaa sitä kaupasta.
Olen miettinyt etten enää laittaisi punaisia sävyjä platinan päälle. Voisin vain vaalentaa mun luonnollista tummaa vähän vaaleamman ruskeaksi, ei paljoa. Kullanruskeaksi.
Kesä taitaa olla jo ohi. Se oli lyhyt ja kuuma. Mä otin jopa lämpimän suihkun pitkästä aikaa lämmittääkseni jäseniäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!