Translate

sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Läträäjä on kuin tuhopolttaja mutta veden avulla muahaha

 Säästin muutaman kympin ja luontoa, kun tilasin torista kotiinkuljetuksen muoviselle kylpyammeelle. Laitoin eteerisiä öljyjä ja "roskaa" eli kuivattuja laventelinkukkia. Samalla huomasin että pihassakin oli laventelia koristeena. Sain melkein hyviä kuviakin, kun siinä pörräsi mehiläinen. Eivät tule enää parvekkeelle etsimään sitä pikkuista määrää nektaria mikä siitäkin aamukasteen mukana lähtee.

Olin vain ehkä noin 10min siinä kylmähkössä kylpyvedessä, mutta se viilensi sopivasti. Ei suihku kyennyt siihen. Ja koska olen vaginallinen, niin ei niitä kovin pitkiä kylpyjä suositella muutenkaan.

Olin jo ihan masentuneena vaan sängyssä hikoilemassa ja voimassa huonosti syömättä ja juomatta mitään. Mutta kun kuulin myyjältä ettei edellinen ostaja ollutkaan laittanut viestiä, niin mä saisin sen ostaa ja se voisi tuoda. En joutunut ostamaan mieluisampaa väriä eli mustaa netistä. Sain valkoisen. Jeps.

Atsiu. En tarvitse enää sinua siihen tuulettamaan. Ehkä sitten talvella kuumia kylpyjä? Se tyhjeni aika nopeasti kyl. Eikä tarvinnut olla kovin täynnä kun minussakin on tilavuutta. En jätä sitä yksinään silti lillumaan, ettei kostu paikat ja tule katto alas :D

Huomenna on aika psyk. hoitsulle tipotiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!