COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

maanantai 22. heinäkuuta 2024

Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas siihen että pääni alla on hikilätäkkö. Aurinko paistoi jalkoihin. Aina jokin pää! Illalla oli jopa viileä, mutta suljinkin parvekkeenoven.
Lähdin kaupungille aamusta ysin maissa. Hain joululahjaostokseni Asia Martista, kävin apteekissa ostamassa masennuslääkkeitä, vein läheiseen postilaatikkoon kirjekuoren. Tuli nälkä joten pysähdyin normalissa ja mäkkärissä. Otin soodaveden ilman jäitä sekä triplajuustohampparin. Normalista pari suklaalevitettä, naamamaski, sheivausvaahto matkakoossa, eli ei mitään järkevää mitä voisi ostaa vikoilla rahoilla.
Tilasin kotiin 50 eurolla ruokaa S-marketin verkkokaupasta. Sen pitäisi tulla parin tunnin sisään. Saisipa sitä ennen vaatteet takaisin päälle, ennen kuin joku on ovella... Takaisinpäin ei enää hikoillut välttämättä niin paljoa. Onneksi on fani=tuuletin.
Unohdin viedä vanhat lääkepakkaukset palautukseen apteekkiin. Se oli vielä mielessä illalla ennen nukahtamista. Kohta vuoden ehkä roikkunut jääkaapissa sellainen... syylän jäädytys vempain, josta ei ollut mitään käyttöä.
Mulla on ehkä tulossa uusi kirjekaveri, suomalainen -84 syntynyt pakana nainen jonka swap-bot profiilia lukiessani ajattelin olenko tuossa minä. Hahha. Ei kai.
Loppukuusta täytyy olla tilillä vielä parikymppiä. Google One vuosimaksu sata gigaa. Eli mulle jää ehkä alle kymppi käyttää ensi viikon perjantaihin ja nyt on maanantai, ettei siinä. Jos eläisi säästeliäästi? Ja laskutkin pitää maksaa pari päivää myöhässä. Aina vain köyhtyy, vaikka ilmaiseksi tekisi. Se siitä elokuviinmenosta. Tai mistään. Möllöttää kotona. Ottaa vaikka kylpyjä :/ Niin joo niitä kylpykuulia olisi voinut etsiä sieltä kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!