COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

perjantai 12. heinäkuuta 2024

Mikähän tässä kestää

https://a.co/d/0jdoqN1H
 140 sivua kirjoittanut jo tänä vuonna muisteloitani. Latasin blogini sisältöni. Meinaan ehdottaa mulle paljon muutoksia toisaalta käyttämääni oikeinkirjoitukseeni, haha. Sitten kuitenkin pitäisi olla kirjakieltä Kin. Ei se ihan osaa editoida tuo Docs 100%.
Pitäisi kohta painua nukkumaan. Olisinhan mä voinut tämän sijasta vaikka shoppailla itselleni ruokaa S marketilta ostoskoriin edes. Varmasti kaipaan jotain muidenkin ostamia ruokia mitä puuttuu tai silleen, haha. Eipä sillä että kukaan ostaisi. Niin katoavaista, aineetonta, hetkellistä tämä julkaiseminen.

Silti kun näin idliksessä Ismon Que Pana -mainoksen ja ohitin sen niin aloin miettiä että hänkin on keliaakikko että miten se olut sitten toimii siihen, kai sitä saa juoda. Ja muita pieniä vilauksia ko. julkkiksen jutuista tulvi mieleen. Harmi kun aina kun avaa instagramin, siellä on jokin sketsivideo vastassa ja olen nähnyt jo suurimman osan.

 Tilasin aamusta ysiltä ruokaa 75 eurolla ja aloin nyt maistella vähän kaikkea. Ruokatoimituksella oli 180 minuutin lupaus ja odotinkin sitä vasta lähempänä kolmen tunnin kulumisen loppua kohti...
 Maissisipsejä ja salsaa ja mehu versiota megiksestä jne. Piti kyllä tehdä tänään pitsa kun mulla oli kinkkusuikaleita ja ananastölkkikin. Melko varma että jääkaapin perällä on jokin juustosiivu yhä.
Sitten tilasin kirjailijan kopion mun tämän vuoden blogikirjaa. Otan takkiin näissäkin, kun ei niitä lukisi kukaan edes. Sen verran saa olla samis hupihahmojen kanssa jotka koittaa monetisoida omaa juttuaan.

No okei ehkä torkahdin sohvalle tuulettimen eteen kun odotin toimitusta. Laitoin ne nopeeta pakastimeen, jääkaappiin, ja keittokomeron lähistölle muutenkin ja otin maissinaksut ja salsan kouraan ja tulin läppärille juomaan myös tuota megistäkin. En tiedä miten sain kaiken tuotua kun mulla oli painava puhelimen kannettava langaton laturi ja siinä kiinni iPhone myös kätösissäni. Ehkä kannoin jotain kainalossa.

Pitäisi tehdä paljon juttuja. Viedä roskat, hakea lääkkeitä, puhdistaa robotti-imurin säiliö, ja tiskata paljon käsin kaikkea. Sekin projekti joka ei lopu koskaan. Kun Daddy oli mun luona niin ainoa aika ikinä kun mulla on ollut siistinä tiskipöytä. Siinäpä viisas ja muut huomioonottava yksilö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!