COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

maanantai 15. heinäkuuta 2024

Mitäs täällä odotetaan poikivaksi

 Ihanaa olla joskus salakuvattavana minunkin. On toi nyt moukkamaista takaapäin kun vien roskat. Muokkasin siitä rakennuksen ja auton pois. Sekä lapun joka oli selässä väärinpäin, mutta viimeisenä vasta.

Kuvapostaukset pärjää paremmin. Eikä tämä ole jokin lifestyle blogi jokä olisi täys asukuvia.
Mun luona kävi mun nykyinen paras kaveri<3 Yksi poika jonka tuntenut jokusen vuoden. Lukija. Mutta näki vasta livenä mun uuden kylpyammeen.
Ehkä kerran nukuin sen luona ja vaadin siltä jotain kanssakäymistä eikä hän ole sen jälkeen ollut muiden kanssa. Nyt sillä olisi viagraa! *selittää suu vaahdossa*

Kävin jutskailee jotain mun sos.elämästä hoitsulle ja sen mielestä mulle sopisi jo toi eläke mikä ei ole määräaikainen, vaan ihan pysyvä. Sitä ei taatusti ole kukaan asiantuntija ennen ehdottanut. Olenhan mä nyt jo käynyt koulut ja terapiat ja kaikki kuntoutukset tehty... Jotenkin maagisesti en ole päässyt eroonkaan tästä, hmm... sairaudentunnottomuudestani. Enhän mä joka päivä herää ja hyväksy että mussa olisi mitään vikaa, tai lappua varpaassa mihin kategoriaan mä kuuluisin muiden hullujen paraatiin.


Mutta joo. Meikäpoika tekee kohta päivällistä jotakin. Söin aamulla kuitumurot, kävin nopee mäkissä ämcee jää-kaffella, imee pikku pirtelön sekä hampurilaisella. Olisi voinut ostaa vielä subissa jonkun neljän egen nopee kanasämpylän maissisips täytteellä muttei ole sen arvoinen se. Tai sit ärrällä näytti olevan vielä sushia, mutta äkkiä vaan ohi... Ostin jo lääkkeiden lisäksi jotain silmätippaa ko. apteekista.
Joko mä kirjoitin 'mutta joo'.. vissii.. rähmä. Ei tässä oikein vanhene eikä ryhti pääse paranee kun loggaa loggaa onlinettaa... mun Daddy kuulems tuntevansa hänet joka keksi bloggaus sanan. Pöh! log oli eka sana netissä ja sinne pääsi vaan l ja o, kunnes se kaatus. Muistaakseni. Sitten B. yritys niin siit tuli bog eiku. En mä tiedä mitä selitän, mutta aina mä oon blogannut jo silloin kun oli journaleita vain.

Ei ole reilua että mulla on diagnooooooosi nettikirjoitusten takia. Vaikka nykynuoriso on syntynyt modeemi kitalessa ja perseestäkin roikkunut vielä 5G valokuitu piuhia.
Se on pedon merkki se. Etten minä jummarra mitn enää tänä vuosituhantena syntyneitä. Eikä vain skibidi gyat juttujen vuoksi, vaan koska... En tuu ymmärtää. Hejdå. mutta joo katoin sen uuden The Omen Origins tms leffan disneyplussalta joskus viime aikoina. Oli melkein kamalampi kuin se leffa jonka katsoin leffateatterissa briteissä 6.6.2006... kello.. no joo. You get the gist. Mun elämässä toistuu enkelinumerot ja vihasymbolit ja muut raamatulliset enteet, koska olen minä. Enkä hevillä hetkahda.

Muoks. Katsoin S.Kingin The Boogeyman lehvan. Mörkö kaapista paloi talon mukana. Mun pikkuveli pelkäsi joskus lapsena kummituksia. Ullakolla varmaan sit asunut vaan nuorimmainen otus niistä jota en ehtinyt pelotella. KJeHEHhe.
Sanoin ääneen että niillä oli varaakin menettää talonsa. Tollaset psykologit saa koska vaan asiakkaita. Tai no, saihan se tuossa samalla sen mörön. Pimeässä asustaa vaikka mitä alkukantaisia ikuisia otuksia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!