COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Muistelen sitten vanhainkodissa

 Kun katsoin disneyplussalta Dr. Who:ta niin mieleen tuli siinä kun ne otukset cospleijasi bridgertonia, että pitäisi miettiä mitä laitan päälle huomenna sinne stand uppiin kesäteatterilla. Siellä on kylmä, ei enää mikään kesä. Ja tuskin saa ottaa sateenvarjoja katsomoon. Menen taas keskustorilla bussilla sinne... Pitäisi katsoa mihin aikaan se erityskuljetus lähtee ja silleen. Miten sen viimeksi löysin oli helpommin merkattu. Ja kotiin bussilla. Ellei mitään erikoista tapahtuisi.

Tilasin eilen 50 eurolla ennen kuin alaovi menee kii ysiltä, foodorasta tortillatarvikkeita. Söin vähän liikaa, mutta onneksi ostin myös samariinia... kaikkea oli alennuksessa ja säästin varmaan viisitoista euroa... olevinaan.

En mennyt piknikille eilen. Satoi ja tuuli liikaa mun mielestä. Enkä osaa pukeutua tuonne enää. Mulla on muhkeita talvitakkeja ainakin viisi, mutta väliaika takkeja ehkä yksi oranssi tuulipukutakin tapainen. Haastavaa. Enkä kehtaa laittaa nahkarotsia kun se on liian pieni.

Mahdanko ikinä laihtua. Tuntuu naurettavalta. Pyyhin kyyneleet paidanhelmaan silmälaseista että näen jotakin... Ai niin, en mä yleensä sunnuntaisin julkaise välttämättä mitään edes. Itkut ilman niitä potkuja ja raivareita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!