COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

perjantai 26. heinäkuuta 2024

mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:

 Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunissani, mutta eipä sitä taitoa kukaan usko. Heräsin yksi aamu 2007 sängystä teiniaikojen ullakolla ja kirjoitin pöytään lyijykynällä fuckface, enkä edes oikein osannut sanoa miksi... en edes kiroile ikinä. Näin unta multiversumista mutta siihen sekoittui myös meta. Keksin grokun disneylle kun piirsin yoda chibi:n 2016, niin hyvin että arvasin sen otuksen nimenkin melkein oikein. Näyttää ihan... no en sano. Ei sillä ole väliä kun eivät ole mun... tuotemerkkei tai tekijänoikeutta... hyvin ahneita ne kyllä on nuo hollywood jätit, joilla on ne jutut mitkä myy eli kaikki nostalgia esim... Sinänsä törkeää (aioin kirjoittaa ongelmallista) että Deadpoolissa ja Wolverinessa tehtiin läskivitsejä vielä. Tisseistä vieläpä.
Mun kirja tuli tänään postissa minkä oon tehnyt tämän vuoden artikkeleista, julkaisuista, mitä näitä nyt on. Kävelin ekstraa 700 metriä. Jalka puutui melkein. Mulla oli 2,45 euroa eikä sillä oikein olisi saanut mitään juotavaa!!!! Ihan ryöstöhinnat nykyään... se oli jo toka energiajuoma tölkki... no ei oikeastaan edes niitä litkuja... mutta kofeiinia paljon kuitenkin
Kun se montaasi loppu elokuvan päätteeksi niin kävin vessassa. Haluaisin sanoa kusella. En sano. Ehdin kuitenkin melkein katsoa sen ihan lopussa piilevän lopputekstien jälkeisen ekstramateriaalin. Kirjoitin ylös mitä se sanoo mun muistiinpanoihin, koska hukkaan nykyään sanoja, mutta siinä oli jotain että sainpas sut kiikkiin (kapteeni Amerikan) kullinaama tai mulkero tai miten vittunaama sitten kääntyykään.
Toisaalta hyvä elokuva. Siinä oli gambiittia ja elektraa ja bleideä ja pahojen puolella se punainen paholainen joka teleporttaa savupilvessä paikkaa ja sit se pahis ihan tekaisten tehty naispuolinen paha kaksoissisar kaikkien rakastamalle... Sitten siinä oli se henry cavill ahmana kanssa, elikkä supermiehen näyttelijä. Variantteja mutta silti pysyi juonessa jotenkin. Se yleisölle ja kameralle juttelu toimi kolme deenä melkosta paremmin kuin ehkä muuten, (3D!)
Tarpeeksi pitkä, muttei venynyt. Tarpeeksi vihjailuita pervouksiin kuitenkin olematta K16:tta enemmän.
Mun paidassa luki että kunpa minulla olisi serotoniinia eikä nämä isot tissit.
Viimeiset rahat sain oikeeeeeeesti pitkälle kyllä heitettyä, kankkulan kaivoon! Nyt pitäisi ehkä tutkia olenko oikeasti katsonut kaikki Marvelin supersankari leffat. Kävin jopa Aquamania kattoos, sekä Black Widow ja tietty kaikki ryhmä-X ja wolverinet... En mä mitään fanita, mutta luin ysärillä jotain sarjiksia mitkä oli mun setäni omistuksessa. Ihailin Stormia ainakin ja hahmottelin pari omaa supersankaria vihkoon. Kuten tietty oon ihaillu Xenaa tai Buffya ja pelannut käsikonsoleita. Jotenkin multa jäi pleikkarit ja xboxit kokonaan pelaamatta...
Ja jos ihan taas mennään syvään päähän niin mun mielestä arkkityypeistä voi ennustaa ihmisen kohtalon, jos osaa kysyy maailmankaikkeudelta yhtevenäisyyksiä. Mun ihastuksen isä kuoli sen edessä onnettomuudessa, mutta mä en hätkähtänyt tätä tietoa kun olin jo kävellessä koulun pihalla nähnyt milloin se tapahtuisi jos tapahtuisi. Olen lukenut liikaa fantasiakirjoja ja magiasta, mutta eihän kenellekään tällaiset tiedot oikeasti kuuluiskaan joten älkää uskoko. Mun initiaatiossa wicca uskontoon kun tein rituaalia 15-vuotiaana... niin alkoi sataa yhtäkkiä taivaan täydeltä ja mä otin sen niinku merkkinä että se hyväksyttiin.
Sci-fiä, seikkailua, fantasiaa. Sama asia. Tasa-arvoa, rakkautta, rauhaa, ja tiede. Sitä että olet oikeassa vaikka loogisesti sua ei opeteta:
  • uhmaa auktoriteetteja
  • kasvattaa itse itsesi
  • "en ole ennustaja"
mun mottoja on ollut... tai no kirjoitan niistä hebefrenioista myöhemmin...
Tykkään:
  • kielistä
  • addiktoitua
  • itseäni suuremmista asioista
  • joskus ennalta-arvattakin on ihan läpällä kivaa
Varmaan... olen toitottanut sitä lukiosta ja mun eläkeyhtiökin on Varma, vaikken edes valinnut mitään semmoista ikinä. mutta joo paha maku kaikesta toistosta intuitiolla fiilistelystä sisäänpäinhengäistyistä nauruista. En muista missä kohtaa olisin itkenyt melkein.... kahden tunnin pläjäys tuli kestettyä ja selviydyttyä
Ja tosiaan rahat on loppu. Koittakaapa elää viikko nollabudjetilla... eli... on tullut elettyä yli äyväy... äyräittensä.

tarinat on kivoi. kaikki mitä ei tajuu mutta empaattisesti luulee väärässä kohdassa että siinä oli hauskakin kohtaus. Episodimuisti ja pitkäaikainen muisti.. lähimuisti... äänet, kuulo, puhe, kirjoitus, näkö... aivot. Ollaan otuksia. Luomakuntakin tietää jo ilmastokriisistä sen kuka maapalloa määrää. Mutta ehkä nisäkkäiden tilalle tulee joskus taas erilaista elämää.

Sen piukka se mielipide. Pitäisi kyl pakkolääkitys ottaa pois, koska mä käyn ihan täysii järkeen ainakin itselle edelleen samat jutut etten valehtele edes. pfft
filosofistelu on päänsäryn alkua... haluan tänä vuonna katsoa vielä yhden leffan joka tulee lokakuussa muistaakseni. En ole ihan varma tahdonko katsoa elokuvaa standup jäbästä ja sen skeneistä. Ihan call-bäkkinä vaan etten oo päätynyt sen kans petiin vaikka nähnytkin sen lavalla kahdesti-

Olen hauska. Inhohauska. Koska saatans. Tyyli suomalaisilla sitä ja tätä ja tota ja... herättäkää mut silloin kun telkkarista tulee dokumentti Green Daysta ja meet lataa pari kappaletta niiltä koska on millenniaalin vuonna perunamuusi ja nauravat nakit... oon syntynyt syysk. niin se herättäkää mut kun syyskuu tulee ..loppumusana oli taas niin. legendaarista? primeä. metaa. kosmosta. kitschiä. ennenkuulumattoman ihmeellistä ja niin ihanaa ettei sen vuoksi tarvitse sotaan lähteä puolustaan meitä naisia haaaahahaah

En jaksa itteeni. Haluan vaan ottaa iltalääkkeet ja menn' nukuksii. Mutta mun pitäisi tehdä sänky nyt viikon ajan. Se on ennätys sitten koskaan! Vähän sama kuin mun vegaanius kunnes juusto-kinkku lämpimät voileivät voitti!

Laiskimus kaakkimus. Mahdoton, ehdoton, tajuton. Noppia veisteltiin lapsena koska se muoto nyt ekana tulee mieleen. Nykyään kaikki on jotain massaa jossa on hiuksenhienoja pieniä helmeä ja mikromuovia. Siis ne lelut. Sensoriset leikit niille jotka ei pysty keskittymään.
Olen suorastaan... kaikkialla aina olevainen jumalattaren papitar tyyppi enkä jaksa lopettaa paasaamasta luontosuhteesta ja muistakaan suhteista koskaan. Kaikki liittyy kaikkeen niin ei voi unohtaa mitään. Yliluonnollisia taitoja voi harjoittaa mutta ketään ei voi pakottaa kuulla enempää kun ne on valmiita siihen eli korvienvälissä kaikki muuten hyvin muttei ole sitä yhtä viettiä enemmälti.
Miksi? Miksi? Miten olin 20 vuotta neitsyt. Aina kysytään väärät kyssärit. Happy-go-lucky outgoing... a lot of lies were told though and a lot of trust was broken and aimless vibrations were searched for in places, and I was morbid and I wasn't acting like a normal person. Old soul, plum.

Heavy steps. Leather must be easier to move in than jeans material. I was looking at myself from shop windows and no one else was like me. Stomping sweatily on...
ah well--- all I can do with my life is give a null f**ers what their mother gave ya...

complicated to control anything, fam. Synnyin pimeeseen niin en tartte maskia piilottamaan itseäni. Rauhoittavia korkeintaan. K. Meen ostaa itselleni pankin dollarilla .tuuntakassssss(: varokaa sitä kynnystä! Ja lappu luukulle. Ei mitään pääosan esittäjää kiitos. Mikroilmeet ja vaikuttaminen ja mistä ammennan itseäni en kykenisi itkeä sentään käskystä tai nauraa joten, sisään ja ulos sutturaa ja rämmin näissä kielikukkasten tornadoissa eiku nyt mä enää saa päähäni sanaa ränsy. meilit tänne jos on sanoituksia mun "nettikirjoituksista" tillintallin tästä pelistä pah pöh piut paut poijes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!