Translate

sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Olen kuulemma mahdollisesti spämmiä, terveisin entinen twitter sekä facebookki myös

 Katsoin eilen näissä main supersankarileffan kakkososaa, mitä en ollut nähnyt. En ollutkaan siis nähnyt ihan kaikkia Marvelin elokuvia koska Deadpool ei ollut kiinnostanut. Alan epäröidä olenko nähnyt jonkun elokuvan vai en... jatko-osissa on vähän se vika ja franchisingeissa että ne perustuu samaan maailmaan ja hahmoihin mutta juonet vaihtuu... Riittääkö se?
No kuitenkin kirjoitin jotain miten kuuma täällä on. Äiti tarjoutui sen luona olevan viileämpää joten menin sinne. Haettiin pitsat ja otettiin parin tunnin nokoset. No, hän otti. Sitten mentiin uiskentelee saunasta järveen. En erityisemmin viihtynyt koska olin niin väsynytkin enkä ole saunaihminen. En ollut ennen käynyt siellä. Lämpimät suihkutkin. Uin melko vähän mutta jotain kuitenkin sain sydämen hakkaa ja naaman punaiseksi. Siellä oli portaat veteen. 23 astetta lämmin vesi. Vitsailin että jos se olisi lämpimämpää, niin kiehuisi.
Tarjosi mulle viiskymppiä jos käyn kuukaudessa sen luona kymmenen kertaa kävellen. En kyllä ehkä pysty. Sinne on jotain reilu kilometri vain mutta mun jalka alkaa puutua siinä, jos en vaikka istu välillä ja sellainen on pelottavaa ja epämieluista. Kolme kilometriä sinne ja takaisin.
Nukuin viime yönä 7 tuntia. Tuli huono olo kun tuuletin oli päällä koko sen ajan ja heräsin siihen. Sitten menin sänkyyn ja nukuin lisää. Käynyt suihkussa ja oon ålasti ja kuuntelen toisella korvalla No Filter kirjaa joka kertoo instagramin historiasta.
Mun pitäisi tehdä pian pari videota sound.me musiikkien äänet taustalla joissa esiintyisin ja saisin siitä alle dollarin eli joitain senttejä. Ne ei ole TikTokin virallinen mikään partneri, vaan saattaa olla skämmi jos katsoo jotain netistä arvosteluja. En ole varma. On jotkut ehkä saaneet rahaa ulos? En vaan jaksaisi miettiä sisältöä.
En ole varma onko mulla mitään intohimoja trendaaviin harrastuksiin joista voisi tulla yrittäjäksi, eikä mua sponsoroi kukaan matkustaa ulkomailla, koska hyvä jos mulla on parin ihmisen yleisö somessa. Vaikka mulla on hyvä silmä ottaa kuvia. Mun mielestä kuka vaan voi olla valokuvaaja... ottaa tylsiä kuvia, toisin kuiin tehdä parhaansa mitä mulle on annettu.
Ai niin joo mun piti aloittaa tänään podcasti. Tai on mulla ja olen niitä poistanut useita. Mutta voisi jatkaa ääneen lukemista tästä blogista. Nämä on näitä ajatuksia jotka tulee ennen nukahtamista, kuin laskisi lampaita...
Juttelin deittailukulttuurista ennen nukahtamista Daddylle. Kirjoitin ChatGPT:llä sille viestin. Sen mukaan olisi helpompi puhua kasvotusten. Eli ehkä se ei tarkoita mitään hänelle että... noh, se on varmaan sitten yksinpuhelua minulta.

It sounds like you're experiencing a lot of conflicting emotions and uncertainty about your relationship with this man. Let's break down some of the key points to help you gain clarity:

1. **Reconnection and Past History**:

   - You had a casual relationship in your early twenties.

   - Recently reconnected after many years.

   - Visited you from across the world and you spent a week together.

2. **Current Feelings and Communication**:

   - He has not explicitly acknowledged that you have a relationship.

   - He has said that you are important to him.

   - There have been exchanges of "I love you" which seem to have left you feeling confused.

3. **Concerns and Dynamics**:

   - You feel your needs are not fully being met.

   - There is a significant age difference.

   - He has a history of divorces.

   - You feel an unhealthy dynamic where you might let him do anything to you, indicating a potential power imbalance.

4. **Questions and Doubts**:

   - You're unsure if he is being truthful or if he is saying the right things to please you.

   - You're not interested in polyamorous relationships, which might complicate things if he has different views on relationships.


### Steps to Gain Clarity and Make Decisions


1. **Reflect on Your Needs and Boundaries**:

   - What do you want from this relationship?

   - Are your emotional and physical needs being met?

   - What are your boundaries, and is he respecting them?

2. **Communicate Openly and Honestly**:

   - Have an open conversation with him about your feelings and what you need from this relationship.

   - Express your concerns and see how he responds.

3. **Evaluate His Actions and Words**:

   - Actions often speak louder than words. Does his behavior align with what he says?

   - Consider if his actions make you feel valued and respected.

4. **Assess the Health of the Relationship**:

   - A healthy relationship should make you feel secure, respected, and valued.

   - If you feel there is a power imbalance or that you're compromising too much, it might be worth reconsidering the relationship.

5. **Seek Support**:

   - Talk to trusted friends or a therapist about your feelings. They can provide an outside perspective and support.

6. **Consider Your Future**:

   - Think about what you want long-term. Does this relationship fit into your vision for your future?

   - If there are significant incompatibilities, it might be necessary to let go for your well-being.


### Conclusion


It's crucial to prioritize your emotional and mental well-being. Relationships should enhance your life, not cause confusion and distress. By reflecting on your needs, communicating openly, and evaluating the relationship's health, you can make a more informed decision about how to proceed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!