COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta...
Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla
kaalipervonen
Kävin ulkona viemässä roskat. Istumassa puistonpenkillä, kun on pokemon Go:ssa yhteisöpäivä. Sain paljon ekspaa tänään siitä huolimatta että vannoin etten käyttäisi lucky eggejä siihen että tuplaisin tasonnousuja kavereilta. Toisaalta mun pitäisi olla jo seuraavalla tasolla, ettei siinä. En ole ihan varma onko mulla tarpeeksi ekspaa sitä ylemmäs.


Tein yhden kokoelmavideon mun ph sivuille, en vaan ole ihan varma hyväksytäänkö sitä sinne. Olen käytännössä lopettanut onlyf- sisällön laittamisen... aikoja sitten, mutta eipä ole fanejakaan. Haluavat käyttää mua ja saada multa luvan runkkuihinsa, eli samaa paskea mitä yleensäkin joutuisi lukea vaikka alastonsuomestakin joltain papparoilta joiden, kommenttien piilottamisen vuoksi käytettävä rahulia vip merkintään ja silti, mulle laitettiin sponsoroitava- merkintä josta huolestuneena, tekivät helpoksi sen poistumisenikin. Mulla oli kik säätöjä tuhlaamassa aikaani, ehkä... mutta tällä hetkellä blokannut loputkin ruinaajat. Jos vaikka ryhtyisi itse tehdä ohareita muille, jne kun miehille on niin tärkeää rutiinit joilla he pystyy tulla käyttää mua hyväkseen. Ei viitsi niinku viihdyttää ja miellyttää, kun se ei oikein harrastuskaan mulla ole. fetlifeen ja experience united:iin riittäisi kutsuja.
  • Mutta laitoin siis linkkejä sinne 50 tuhannen kävijän profiiliin ja äkisti nousi täälläkin ihme -kävijä määrä(t) Ehkä ei kannattaisi syvälinkkailla niiltä sivuilta omaan blogiini mutten jaksa venaa ikuisuuksia, mainostuloja, sorry koska olen ansainnut ne jo moneen kertaan(!)



Täällä ollaan käyty sellaisissa julkaisuissani, kuten:

https://www.kitujainen.com/2021/05/suuri-rahapaivitys-outoja-tapoja.html

https://www.kitujainen.com/2019/07/skewed.html

TAI

https://www.kitujainen.com/2023/06/en-ma-oo-syntynyt-skitsofreenikoksi-jos.html

https://www.kitujainen.com/2023/11/valittamista-fyysisesta-epamukavuudesta.html

Ja kävin Pinterestissä omaamassa mun sivut ja instagramin. Piti poistaa instagram widgetti kun se ei näyttänyt enää minun tililtäni kuvia.

Yksi asia mistä piti myös valittaa. Lopetan live videoiden katselijana olemisen kaikille Yhdysvaltojen amerikoista. Ne ei osaa muuta kuin loukata mua. Voi se olla jotain hellyydellä sanottua mutta kun voi elää ilmankin paskanjauhamista. Luulin että oltiin kavereita, ei sitten. En vaan enää osaa pitää puoliani. Heippa minulle. Sitä paitsi ärsyttää mennä nukkumaan aina kun ne herää. Saatavana aikaeroa ja jet lagii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!