COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

tiistai 9. heinäkuuta 2024

Päätä särkee, pissattaa ja akku on loppu eli tämähän on kuin eilinen

 Olen yleensä tilannut glassesshopista tai zennistä silmälasit ja ne on tulleet Kiinasta. Nyt kokeilin jotain formoo nimistä kun näin influensserin mainostavan sitä. En silti tilannut hänen koodilla enkä löytänyt kyllä muutakaan järkevää koodia. Jotain pientä alennusta tuli silti. Ne maksoi kolmekymppiä ja vähän päälle. Eilen meni ehkä jotain viiskymppiä mäkkäriin ja juomiin sun muuta. Tässä kuussa on vähän enemmän käyttää, kun möin ne virtuaalilasitkin muttei paljoa kun ruokaakin pitää vielä tilata monta viikkoa.

Muoks. Spotify mainosti jotain idlistä ja se kuulosti hyvältä. Sain samana päivänä ilmaisen premiumin kuukaudeksi redeemattua! Pääsin taas käsiksi mun soittolistoihin ja silleen

Tein iltapalaksi mustikka+sokeri juomaa acai jauheella. Alkoi olla vähän niksat kun ahdistui musiikinkuuntelusta. Yksi tyyppi joka asuu sillä alueella, haki mun puolesta verkkarista mulle mun tilauksen tarroja tohon tulostimeen. Kävi täällä ja lähti piakkoin harrastusten jälkeen. Annoin sille tehtäväksi pinterest:ata mulle tatuointia. Haluun reiteen loharin. Ei sillä että mulla olisi kolmeasataa käyttää just nyt heti siihen mutta melkein.

Uuh ja aah kun ei tarvitse tehdä mitään... ylihuomenna olisi yhdet kissanristiäisten aiheet että en tiedä onko jotain kahvitteluita vai ei. Voisi kysyy. Vai annanko mun lahjan vasta jouluna tod.näk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!