COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

torstai 11. heinäkuuta 2024

Samat tuulet puhaltaa, hedelmättömän paljaan maan, tuhoonsa tuomitunkin maailmanlopun maisemaa

Ennustan tulevan taas muutaman päivän, nukkumiseen. Maanantaina mennä juttelee psykiatrisen hoitsun kanssa ja keskiviikkona on pakkolääkitys jälleen piikkiä lihakseen.
Aamulla kävin nopeeta suihkussa ja join vähän jogurttia ja niin edelleen puoli tuntia ennen kuin lähdin nopeeta kävelee lähimmälle bussipysäkille, mutta menin väärälle pysäkille– joten olin puoli tuntia myöhemmin perilläkin.
Käytiin lounastaa kiireisessä linjasto ruokalassa joka myy myös juustoja ja maitoa jne mutta ostin limpparia itselleni 1,5 litran cokiksen- ja joinkin sen ennen viittä. Kun oltiin koristeltu mansikkapiiras, lähdimme. Minä pelailin puhelimella, istuttiin tunti ulkona, olin seurana... Olin just tappanut kärpäsen kun tuli lisää ihmisiä ja koissuli. 
Sen jälkeen tuli vielä toinen päivänsankari sekä tuorehko otm töistään. Koira huomasi kauhean invaasion murkkuja yhdessä nurkassa. Raidia napattiin käteen melko nopeeta ja siirryttin pois ja suljettiin ovi siihen huoneeseen joka myrkytettiin. Nopeeta vaan ruokatavarat pelastaa kahvipöydältä.
Annoin sen nopeeta kyhätyn korttini lahjaksi ja tummaa kaakaota paketin. Olisin voinut tuoda lahjan toisellekin mutta jääköön jouluksi. Sain kyydin kotiin.
Kotona odotti postit, postikortti. Daddylla on mun vanha osoite tallessa ollut niin se oli tarkistettu postissa kolmas päivä. Ulkona sadellut. Avasin parvekkeenovea ja söin suolakurkkuviipaleita ja otin iltalääkkeet. Sitä ennen vaihdoin vaatteet ja vähän suihkuttelin itseäni nopeaa. Jossain vaiheessa bussimatkaa... muistaakseni Lielahdessa... pääsin tasolle 45 geolokaatiopelissä Pokemon Go– pitäisi olla jo 46 kyllä.
Nyt kuuntelen vähän podcastia. Manipuloinnista ja ozempicistä. Tiedusteluyksikön entinen agentti ja jokin lääkäri jolla on neljän vuoden lääkärintutkinto sekä henk.koht. suhde tuohon aineeseen, peptidiin. Neuroinflaatio ja immuuniaktivaatio. Ja sitten hän on ollut polvensyvyydessä kaniininkolossa ja häntä on purrut... hmm, ozempic-Jeesusko? Jäi kesken nämä idiotismit.
Saisin itsekin ozempicia kun mulla on diabetes 2. tyypin nykyisin, mutta maksaisikohan se mulle sen 120e kuukaudessa tms... Kieltäydyin koska syömähäiriöt insuliiniresistansseilla on vaikein ja vaarallisin jotka voi itse kontrolloida sitä määrää jne eikä tarpeeksi ole tutkimusta pitkän ajan, miten vaikuttaa.. Ja onko edes lopullista.. vai tuleeko kilot takaisin heti kun jos lopettaa ymppistä mitä nyt selitinkään, ei se lääkäri edes katsonut minuun ja pian jättikin ko. psykiatrian paikan Tipotiellä. Mun kaveri taas on manipuloitu ihan varmasti oikeisto ääriryhmistä. Ensin viesti ja sitten narratiivi. Melko varma, että hän ihmisenä joka haluaa perustella luulonsa vakaasti johonkin kiveen hakattuun kuten Raamattu... Hänet on johdettu samaan harhaan kuin amerikkalaiset Trumpin pyhyydestä. Rasismi on yhdyskäytävä siihen luuloon ettei ensi vuotta tule koska ydinaseet.
Mutta tässähän sitä tulee hulluksi muutenkin. phtui. Jos ihmeitä tapahtuu niin kaikesta tulee ihmeitä. Neuroplastiikkaa ja virtapiir-jee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!