COMMENTS ARE back ON (well, under)

Monsters are red, ghosts are blue, Even creeps can fall in love too. –Kajsa B.

Translate

Lukijat

tiistai 9. heinäkuuta 2024

Suoraviivaista köyrimistä

 Kävin eilen katsomassa stand-uppia kesäteatterissa. Join kaksi siideriä ja yhden kaljan. Tulin bussilla kotiin, se vuoro mikä oli järjestetty ylimääräinen sekä vikalla ratikalla. Olisin voinut jäädä yrittää ottaa selfietä Ismon kanssa, mutta sitten olisi pitänyt tilata Bolt. Ja mulla oli jo vähän kylmänhiki ja vessahätä joten en halunnut jäädä sinne. Show oli kyllä parempi kuin viimeksi, kun ei dissannut naisautoilijoita, vegaaneja ja silleen. Puujalat ja geneeriset vitsit ei ollut se ainoa mille naurettiin, taputukset ansaitsi kyllä välillä. Tosin itse naureskeli jutuilleen koko ajan. Muutama mies alkoi hirnua siellä katsomossa loppua kohden. Ihan rahoille vastinetta, akustista lauluakin. Enkkua suomen seassa ja avaraa luontoa kun lokki kävi paskantaa. Nukahdin joskus keskiyön jälkeen kun pelasin tinderillä mun toisella puhelimella. Laitoin Ismon ig tilille muutaman tähden. Mun ihastus yleensä hälvenee. En ole aamu- enkä iltaihminen. Nukun aina kun masentuneena mahdollista, eikä ole muutakaan tekemistä.

Pesin hampaat ja kohta menen ottaa lääkkeet ja syön jotakin aamupalaa. Voisin punnitakin itseni. Kävin mäkkärissä tappaa vähän aikaa ennen bussikuljetusta. Käyn McDo:ssa ehkä kerran vuodessa. Opin, ettei ole väärin olla nirso... hehe. Maistan kyllä uusiakin juttuja. En vain lapsena tykännyt lämmittää ruokia mutten osaa toki nykyään valmistaakaan mitään usean ruokalajin aterioita. Korkokengillä kävelin viimeksi Lontoossa muistaakseni katsomassa Oopperan kummitusta. Siitä on jo kymmenen vuotta ja ainakin kymmenen kiloa... 

Kuudelta aamulla tuntui vähän krapulaiselta päänsäryltä. Sitten nukuin velä jokusen tunnin. Olisi sittenkin pitänyt laittaa jotkut silmälasit joilla edes näkee kunnolla. Nämä uudet jättää näkökykyni alle normaalin. Tarvisi käydä silmälääkärissä yksityisellä, kun eivät ottaneet silmäpolille. Viime yönä en nukkunut unilaitteen kanssa sen takia, että mitä jos olisin saanut siellä katsomon etuosassa jonkun covid viruksen kun muutama sata ihmistä menee siitä ohi... olisi tullut tukkoinen olo... ja pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!