Translate

keskiviikko 28. elokuuta 2024

Aikuisten sisältö on niin kuivaa ja tylsää ettei kuoren ja puun välistä löydä mehuisia toukkia

Joku hakkaa halkoja tuolla ulkona. Päästin kärpäsen menemään avaamalla parvekkeenoven aamulla. Ei se oikeastaan häirinnyt se kärpänen. Aamupaino oli edelleen 117,7 vaikka söin eilen illalla tuubin jätskiä, sipsipussin ja karkkeja pussillisen. Siinä oli paljon pureskeltavaa. Ehkä olen rajoittanut niin paljon syömistä että ylimääräinen huijauspäivä ei vaikuttanut. Siis nuo turhat kalorit. Tänään söin juustosämpylää ja omenan jo. Otin aamulääkkeitäni. Kuuntelin vähän musiikkia ja makoilin sohvalla. 

Eilen illalla nukahdin pantuani silikonista pimeässä hohtavaa clone-a-willya Daddyn peniksestä. Tiukkaa, en meinannut irrottaa lopuksi. En muistanut edes miten hyvältä se tuntuikaan. Tabumpaa kuin tamponit kuitenkin tuo rompsan räplääminen eli sormetus eli masturbointi. Hehe hahaha hohhoi.

Tein myös tekoälypornoa remaker.ai työkalulla. Laitoin omat kasvoni pornpen.ai tehtyihin teoksiin, sekä videoihin jotka nappasin pr0nhubin etusivulta. Mutta leuasta huomaa ettei ole ihan aidosti kuvattu kuva kyseessä kuitenkaan. Twiittasin ne teokset, ja kysyttiin millä tein videot. Hysst, en minä mitään rahaa ole tekemässä toisten videoilla. Hyvä jos 15 sekuntia huvikseen vaihdoin oman naamani siihen tekoälyllä. Montako sellaista pitää olla että saisi materiaalia kokoon vaadittavan määrän edes 7 minuutin pätkän. Tulisi kalliimmaksi tehdä sellainen tekijänoikeuksia loukkaava filmi. Huolestuko vielä matkalaukut, ei juna lähtenyt.

Sitten yksi tekoäly on nimetty Lavender:iksi. Lavare on latinasta pestä, to wash, ja israelit käyttää sitä tekoälyä etsiäkseen kohteita niiden sodassa ja se on minusta aivan kauheaa. Hyväksikäyttää mulle rakasta laventeli kukkaa, yrttiä, maustetta, väriä johon olen rakastunut niin monilla tapaa. Nimeää tuhoisaksi sotatekoälyksi. Vihaan niitä israelilaisia jotka vie pakistanilaisilta niiden maat ja hyökkää.

Eikä sen enempää siitä. Kaupungilla oli marssi ja mua alkoi ahdistaa ja itkettää niiden iskuhuudot pakistanin puolesta... ihan sama millä tavoin juutalaiset on ylivertaisempia länsimaalaisten mielestä. USA:kin osallistuu kansanmurhaan veto oikeudellaan. Vituttaisiko jos kyseessä olisi Venäjä tai Kiina hyökätessään tänne?

Ihan sama. Sota on miesten juttuja. Naisten kasvot sodassa on varmaan piilotettu. Niistä oli kirjakin.

Se on ottanut jo moottorisahansa esille se omakotitalon naapuri. Tai sitten siellä on useampi puutöissä. Täytyyhän sitä lämmittää talvella kämppä mukavaksi. Eihän se yhtään vaikuta ilmastonmuutokseen kuinka lämpimänä me suomalaiset mökkimme pidetään. Lähinnä uusiutumattomiin luonnonvaroihin investointi, ja tuhoisat ylihakkuut alueilla joita ilman luonto kärsii ja lajit tuhoutuu... ne on ihan tuossa oven ulkopuolella metsässä näkyvät seuraukset kulutuksesta. Ei tarvi olla Amerikassa jossa mustaihoisten asunalueille suihkutetaan vedet, päästöjä lehmien ruhoista paskaa ja muuta. Röyhtäillä siinä sitten, yökkiä, hajuhaittaa. Ketä kiinnostaa, kun pitäähän ihmisten syödä ja saada heittää tuotetta roskiin hukkaan–

Ihan turha yrittää vastaan taistella kapitalisteja. Kaatukoon omaan romahdukseensa kun ihmislaji tuhoaa loputkin ja itsensä tältä planeetalta ja tuhoontuomitut yritykset elää jollain muulla planeettaa. Niilläkö muka on samanlainen vetovoima jolla kasvaa terveet luut? Me ollaan jo ne alienit jotka kaivaa maan syvyyksiin ja aiheutuu maanjäristyksiä. voisi edes maan vaipan jättää kuorimatta. Eipä siinä, tutkikoon. Kasvattakoon labrassa luita tilalle.

Mä kasvatan vain mun omaa paisuvaislihasta, kiitos ja adjöö –niille jotka osaa sujuvaa klitorista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!