Translate

lauantai 31. elokuuta 2024

Erittäin kohtelias ja hyvin tietoinen ei sentään suojamuuriton tai epäkiltti kaikella hyvän maun rajoissa

№ Huomenna mun täytyy mennä kaupungille. Sunnuntaina kaverin luo tekniseksi tueksi. Vaikken osaa käyttää enää Microsoftin läppäreitä. ctr+alt+del oli kuitenkin muistissa. Huonoa käyttösuunnittelua, ei mitään vakavaa ongelmaa kaverilla. Hän kuitenkin on paremman selaimen puutteessa.
Söin kirsikkakun blackforrestia joka tuli messuilta voittona osana paria muuta tavaraa korissa, alkoholien joukossa ja suolalihan– Käänsin ohjeen mukaan ylösalaisin tai ainakin avasin molemmista päistä ja päälle tomusokeria. Se oli melko hyvää, ei olisi kestänyt synttärikakuksi saakka siinä eräpäivää. En ole edes kuullut black forrest kakuista ennen, oon kyllä kuullut red velveteistä?
Tein TikTokkersoniin pari videota. Heräsin vähän ennen kuin tuo festari alkoi meluta vielä uudestaan toisena päivänä. Olen yrittänyt hämätä itseäni, ettei ärsyyntyisi täysin. Kun olin narikassa töissä lähempänä tuota, mua ei haitannut niin kovin. Kuuli sentään oman äänensä.
Mutta sillettii ja nääs viisii juupeli juu
Mitä mä tein eilen? Join samalla tapaa kahvit. Illemmalla venasin ulkona puoli tuntia pitsaa. Satoi, ukkosti. Istahda kiireemmäksi aikaas.

Otsikossa on vaan very demure very mindful *suomennettuna* höysteellä™

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!