Translate

sunnuntai 4. elokuuta 2024

Kesshite yume o minaide kudasai

 Sain ilmaisen Pelaaja lehden lukea ja poimin digilehdestä lähinnä, että täytyy alkaa säästää rahaa, kun Nintendo® on tekemässä uuden käsikonsolin ensi kevääksi.

Entinen Twitter lupasi mulle jotain uusia laajempia käyttöoikeuksia pop-upissaan, jonka klikkasin vain ok. En tiedä mitä se tarkoittaa, varmaan että en ole enää pelkästään mahdollista spämmiä ja näe etusivullani vain yhden mainoksen. Siis se tili jonka sain takaisin ja täyttää 15 vuotta lokakuussa.Sohvan takaa imuroitu eilen. En tiedä teinkö illalla mitään... järkevää kuten lukenut kirjoja tai tarot korteista tai värittänyt värityskirjoja. Helposti tuntuu menevän elämä ohitse. Jäänyt paitsi kaikki Final Fantasyt, anime ja manga onneksi. Viimeksi 20 vuotta sitten kai kuluttanut kyseisiä sarjakuvia.
Muistan joskus yläluokilla kun eräässä koulussa oli japanilainen vaihto-oppilas. Lukiossakin taisi olla ranskalainen nuori nainen, mutta hän oli varsin onnettoman oloinen siellä olostaan.
En ole katsonut kuin vähän urheilua Pariisin olympialaisista. Sain ylen tietovisasta 4/5 oikein mutta, vain jos saa kaikki oikein, voi voittaa palkintoja.

Recap of the week? Well, headed into August pretty fast. Only remembered on the third day that it was August and the shop nearby had opened already after renovations. Money was pretty non-existent on my account for some time, but managed to see Deadpool3 in 3D with my last coin and alone. Went to sauna and swim with my mum who is soon 59 years old. Not heard in ages from (ex-)bestie, who is probably on her new laptop binging on Netflix. Today will be 400th streak with my secret lover of daily picture exchange on Snapchat. I have a new pen pal I wrote the first letter to.
All things everywhere happening all at once at the speed of light.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!