Translate

torstai 29. elokuuta 2024

Lämmin päivä ettei olisi ollut kesän viimeinen ja toivotus hyvän leffaillan

Kävin elokuvissa katsomassa uuden Alienin. Totean vaan että ohjaaja Ridley Scottilla on vakavia äitiongelmia.

Näin matkalla pois yhden tuttavan joka jaksaa tykätä mun instagramin postauksista. Sanottiin moikat ja se pyyhälsi vain eteenpäin. Keskustorilla oli jotain nasu systeemeitä uusille opiskelijoille fuksi hommaa että niiden piti siinä jotain pelata ryhmässä ja mennä letkajenkkaa muun muassa. Tuijotin mutten jäänyt tuijottelee. Kotiin ja suihkuun. Edes poppareita ostanut, kun tilillä oli vaan muutama euro. Lääkkeet on kuitenkin hankittuna.

Illalla tein muutaman Vinted ilmoituksen. Ne tutkii tuota yhtä ilmoitusta hirveän kauan. Sain vaan äidiltä jonkun merkki hajuveden joka tuoksahtaa old money rikkaalta, ja aattelin saisiko sen myytyä tuolla tuotekuvauksella. Eräs toinen ainoista tuttavistani myy siellä kauhtuneita ilmaiseksi saamiaan hikisiä liivejä neljällä kympillä, niin että aattelin pistää mun flanelli ja muut puuvillat kans jos ne menisi sillä hintaa! Lol. Muahahaa

Oon juonut melkein ison pullon pepsi maxia sen M koon cokiksen jälkeen Plevnassa leffateatterissa. Air fryerilla tehnyt pari kertaa jotain kalapuikkoja ja muuta pakastimesta tänään jonka lisäksi ehkä omenan vetänyt. Jos lihon niin sittenpähän lihon, en ansaitse tällaista. Neutraalia aineenvaihduntaa. Pitääkö senkin olla tasainen kuten mun "mielialojen"? Siis olla toimimatta ihan huoletta.

Mutta joo. Kiva päivä. Vitosen maksoi leffalippu. Harkitsin menenkö katsomaan kaksi muutakin elokuvaa sen jälkeen mutta en sitten hankkinut kahta lippua lisää. Siellä menee... ainahan siellä jotakin. Menöö. Haluan tänä vuonna nähdä yhden elokuvan EHDOTTOMASTI, koska olen venannut sitä jo pari vuotta... Folie À Deux...

Ostin Lady Gagan 6. albuminkin. Kuuntelin CD soittimella tänään. Toinen ostos oli jotain London... brittimusaa. Sellaista että voisit olla itse siellä jopa kun sitä kuuntelee. Diipa daapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!