Translate

podcAST

sunnuntai 11. elokuuta 2024

Lukurauhan takaisin vaatiminen


Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä 7.38    55
Outolintu (Outolintu-trilogia #1) 8.18    481
Nälkäpeli (Nälkäpeli #1) 8.78    889
Valtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu #1) 9.00    717
Noitasiskokset (Kiekkomaailma #6) 7.88    210
Mielinkielinliemi 7.08    36
Batman 6.60    5

Lukemani kirjat painottuvat


Riiviö

Tasolla 14 Tänään 16:26 #6 :: Kajsa Blom

Yleiskeskustelu kirjoista ja lukemisesta

Olen kuunnellut äänikirjoja tusina vuotta audiblesta. Mulla on kesken 30+ kirjaa ja kaksi krediittiä käyttämättä. Lukemani kirjat tänä vuonna on enimmäkseen joko äänikirjoja, tai kirjoja joista minulla on sekä fyysinen kirja että äänikirja. Mulla on ollut 2019 saakka kesken kolmasosa Throne of Glass -sarjasta. Pääsin puoliväliin ja päätin aloittaa siitä mihin pääsin kovakantisessa. Olen kuunnellut Leigh Bardugon King of Scars, joka ilmestyy suomeksi huomenna (täältä sain tietää), ja seuraavan osan kuuntelen englanniksi myös. Rebecca Yarroksen lohikäärmeratsastajat kirjat luin molemmat audiblesta.

Viimeksi luin It Ends With Us. Olen bookcrossingissa. Sain messuilta yli 10 kirjaa, lähinnä otin amerikkalaisia klassikoita. Mulla on bookclubs.comissa 10 hengen klubi nimeltä Booktastes, joka on myös mun bookstagram tilin nimi. GoodReadsissa olen kirjailija, jolla on useampi teos. Tänään poistin mun profiilikuvan jotta olisin salaperäisempi, haha. Yritän varmaan jotain ennätystä montako kirjaa voi olla kesken että yhä muistaa mistä kirja kertoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!