Translate

torstai 15. elokuuta 2024

Mistä aloittaa

Kärsin liian monesta asiasta mun tehtävälistalla. Eilen tuli (laser)tulostin kotiin. Sain sen toimimaan. (Tiedostossa oli vain vikaa.) Siitä tuli kauhea määrä pahvia ja styroksia mitkä pitäisi viedä rakennuksen päätyyn roskiin tai kierrätykseen. Ne vie paljon tilaa ja saa mut masentuneeksi. Haluaisin apukädet.
 Sitten on muitakin asioita joita pitäisi koittaa saada tehtyä jotenkin... vaihtaa eteiseen lamppu, hankkia uudet suihkuverhot ehkä, parin ihmisen joululahjat paketoida. Laittaa postiin yksi foorumilla "hepattu" kirja. Lähettää entiselle kirjekaverille jokin kiva yllätys postiin, kun olen luonut jo sen lähetyksen sendsomething.netissä.
Pitäisi lukea kolmasosa mun sadasta äänikirjasta loppuun, jotka olen hankkinut audiblessa. Kuunnella se saamani äänikirja loppuun. Haluaisin käydä luovuttaa verta, tarotpuodissa, vihkokaupassa sekä mulla on jo koodi millä pääsee kehonkoostumusmittaukseen.
Mulla piti alkaa se jokin kognitiota tukeva ryhmä Pääpointti tai mikälie. Kun se alkaa täytyy ostaa kuukausikortti vuosikausiin nysseen ja alkaa käydä pääkirjastollakin.
Katsoin youtubesta Diary of a Ceo uutta videota ja siinä parin tunnin juttelun päätteeksi todetaan, ettei kärsimystä pitäisi koittaa parantaa. 


 



epäaito eli feikki palkinto jonka tulostin seinälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!