Translate

podcAST

torstai 8. elokuuta 2024

Mun käsiala on jossain välissä parantunut vaikka itse sanonkin

  • En erityisemmin ilahtunut, vaikka kävin syömässä hampurilaisen ja shoppailemassa normalissa ja ostin myös pari postimerkkiä kaupasta ja aloe vera mehun ja jätskin. Ilahdutti kuitenkin kirjoittaa kirje ja viedä se postiin. Sain päivän kulumaan kaksin verroin. Kävin suihkuttelemassa hikeä pois ja istun pöytätuulettimen vieressä taas läskeineni ja poimuineni. 
  • Joku nuori varmaan itsensä mielestä sporttinen kundi meni mäkkäriin laittaen paitaa päälleen ja minä happamana vastasin sen uteliaaseen katseeseen menemällä ohi kuin hän olisi vanha ukkeli kusemassa ratikan päättärillä kuusien juurella.
  • Aamupalaksi ei kovin nautinnollinen kokemus. Tai no söin minä yöllä voileipää, sekä aamulla omenan ja ne kaupan eväät, halpis tuutti ja kosteuttava mehu ennen mäkkärin menoa. Aamupaino oli 120 ja laski melkein kilon taas kun olin saanut aamupäivällä vähän unta. Levon aikana painon laskua
  • Joku pyysi kantta. Se ei osannut suomenkieltä joten toinen näytti sille kansi ja antoi asiakkaalle niin se myyjä kysyi kansa? Mitä lie intialaisia.
  • Mun piti mennä kylpyyn. En ole varma käykö nuo jalkakylpypommit koko kropalle. Kokeiltava. Ostin myös kosteuttavan kangasnaamion, suuvettä, mintunmakuista appelsiinisuklaata (Terry's chocolate orange briteistä) ja blondin hiusvärin. Ei ollut oikein kullanruskeaa..:( Toivottavasti ei liian vaalea silti. Kunhan saan aikaiseksi värjää... oikeastaan lähdin vain viemään roskia ja kirjettä postilaatikkoon, mutta jalat vei pidemmälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!