Translate

keskiviikko 7. elokuuta 2024

Paremmat edellytykset soveltaa kaksikielisyyden suojista mielipiteitään kuinka kielen tulisi kehittyä

Joo se on just oikea otsikko tälle mitäänsanomattomuudessaan shokeeravalle aloitukseen tänään.
 Hillun alasti hikoillen ja paino laskenut aamuisesta 120 kilosta 118,5 kiloon. Eli täytyy mun juoda välillä vettä. Nestevajausta... Tilasin snagsista sukkia ja sellaisen vartalokorun mitä oon halunnut ja tehnyt itsekin vain vyötärön ympäri naru paremman puutteessa. Ehkä joskus tilaan vielä kylpytakin mutta se ei ollut tänään. Vaikka menikin vähän liikaa, melkein satanen. Enkä edes just nyt käytä vaatteita kun on joku 25,5 sisällä celsiuksia. Siis käyttäisin shortseja ja toppeja, mutta... en tiedä. Olen liian vanha pukeutumaan ihmisiksi. Sellainen paita tuon tyyppisellä tekstillä on vielä kokeilematta päälle pikamuotia.
Joo mä tiedän olen tyhmä, olisi voinut tilata vaikka ruokaa sillä rahalla. Mutta ehkä mua kiittää sitten talvikuukausina sääret. Olin ilman peittoa ja sääret oli vähän kylmät. Pitäisi sheivata nekin.
Daddy sanoi snapchatissa, että olen söpö joten saan paljon anteeksi. Tai siis mä pahoittelin että olen viimeiset 14 tuntia pelannut yhtä peliä ja sitten se sanoi siihen suuntaan.
En ole lukenut mun tiedelehteä ja muutenkin. Pesen pyykkiä, mittailin mun rintojen ja -aluksen senttimetrien erotusta langan ja mittanauhan avulla. Sellainen suora joka vetäytyy sisään. Liila sukkalanka. Lattialla. Onneksi on lattiatilaa. Jopa sohvan takaa mahtuu robotti. Olen niin rikas, kunnes ei ole rahaa mihinkään. Mun pitäisi miettiä roskien viemistä ja käymistä kaupungilla vaikka etsimässä hiusväriä ja kylpypommeja. Sen sijaan asustan muutamien banaanikärpästen kanssa, ja vedän aamupalaksi pinkkiä monsteria.
Idliksen päivän kysymykset liittyi second handiin. En osta käytettynä tai käy kirppareilla juurikaan. Jos sulla on hyvät vaatteet, niin sä käytät niitä vuosikymmenen etkä niistä ala luopuu... viimeksi kirpparilla hankin ihan tavalliset pinsetit ja siitä on aikaa kun ekan kerran kävin radiokirppiksellä... ehkä myös viimeistä.
Sitä paitsi toi palkinto Spotifyn premiumista on mälsä koska kun oot kuukauden kuunnellut, toteat ettei ne ymmärrä sun musiikkimausta yhtään mitään ja luovutat mieluusti taas soittolistasi muokkaamattomiin ja alistut mainoksiin...
*tottuneesti odottaa pesukoneen viimeiset kierrokset säärensä ajellen ja heittää kuivumaan pyyhkeet, tyynyliinat ja kenkänsä joiden liimoja tutkailee kärsiväisen tietävästi* Laitoin paidan päälle. Ehkä sinne kärsimyshuoneeseen palaan kohta.
Niin jotenkin hämäävän turhaa lähestulkoon hama kaikki.
Olen miettinyt tänään ruotsiksi pari lausetta ihan vain muistellakseni miten se edes funkteeraa. Meikän ruotti oli 6 lukiossa ja ranska 8, jos en väärin muista. Vaikka mua ymmärrettiin vaikkei se oikein ollut. Ju det brukar jag att göra. Kyllä mä joraan aivan perusteellisesti. à ton tour, eli Aton tuurilla. Teitien vuorot blogistella nätisti. *leijailee pois maailman ääriin aivojen hautuumaalle* gyat skipidii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!