Translate

perjantai 2. elokuuta 2024

Sain alaluokilla mitalin kuulantyönnöstä, olikohan joku pronssi tai hopea

Yhyy. Katsoin uudemman kerran Mulanin uusimman version mikä ei ole piirretty, ja itkin vähän lopussa. Katsoin yleisurheilun olympioitakin vähän kun odottelin ruokaa kaupasta joka oli myöhässä niiden aikataulut.

Tilasin lähikaupasta kotiin esim. baananeita ja teetä... maistoin lähes ekaa kertaa kimchiä. Mutta silti vedin melkein pussin maissisipsejä, halpaa cokista litran ja aamusta olin syönyt kuitumuroja, niin varmaan liikaa saanut kuitenkin jo kaloreita tälle päivää.

Mitähän sitä keksisi. Mun piti käydä ehkä luovuttaa verta ja käydä siinä kehonkoostumusmittauksessa, paitsi enhän mä tänään oikein edes ehdi normaliin hakea hiusväriä ja kaikkea tarpeellista kylpypommeista jos siellä edes on sellaista, niin ajattelin etsiä jonkun kielenraaputtimen kun olen nyt kokeillut hammaslankaakin. Pedannut sänkyä sun muuta harvinaista minulle. En tiedä mihin oikein pyrin edes. Eilen aloin kirjaakin lukea, vaikka ollut sellainen liiasta pitkittämisestä johtuva tauko että on estynyt aloittaa jotakin taas mitä on ollut tapana tehdä.

Mitä tahansa miehet pystyy tekee, naiset tekee sen vuotaen verta, tai kestäen sydänkohtauksen tapaisia kipuja. He hee.

Maksanut laskut. Vessassa huomasin äsken ,että jokin hs patti vuotaa alakerrassa, nivusten vieressä melkein välilihasta. Ehkä stressi. Täytyy olla välillä ilman housuja ja istuksia pyyhkeiden päällä. Noloa ja elämäniloa vievää tämäkin. Melkein mikrobloggasin eilen mun hirsutismista että kasvatin jo teininä itselleni hitler-viikset ja jos katsoi tarkkaan, niin ne saattoi jopa nähdä... mutta milloin en olisi tehnyt huvittavia juttuja koska olen houkka.

Houkista puheenollen, ehkä tänään voisi tehdä tarot luennan kun eilen oli kirjan lukemisen ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!