Translate

perjantai 30. elokuuta 2024

Sammakoilla ei oo kurkurkur

 Jokin tonttu tai kääpiö voi kurkkia ikkunan takana. Ei itkeä saa. Melutakaan ei. Vain kiltit lahjat ansaitsee. Kohta on syyskuu, ja meikä humisee joululauluja. Hourulasta päivää. Siis houruja kynsilakoista, kun hain lakkaa satamasta, ja kauhea nälkäkin ja päätä särkee kun kulkee höyryillä. Tein kahvia ja ison lasin acai jauhetta ja chia siemeniä veteen. En ole syönyt muuta kuin omia kynsiä. Olin 18 min kuntopyörällä tuulettimen edessä ja istuin pehmustimella jokin alusta moninkerroin. Postia tuli ja kirjoitin yhden kirjeen. Syyskuun eka on maailman kirjeen kirjoituspäivä. Äsken alkoi mökä tulla jäähallilta. Se tulee sisälle asti festareilta tuo rumputus. 

Mietin tänään mun sisustustyyliä ja pukeutumis teemaa, corea. Tekoäly ehdotti boheemista taiteellista, synkkä akateeminen, glam rokki, ja urbaani huoneisto sisustus tyylejä. Ehkä yhdistelen vähän noita kaikkia, vintaget mainittu useaan otteeseen. Siinä pohtimista. Kynnet on korallinpunaiset pronsseilla hiutaleilla. Kesti ikuisuus kaapia vanhoista lakkapulloista jotain esiin. En henno heittää poiskaan. Pitäisi etsiä tilalle jotain vastaavia. Siis tällanen glitter mikromuovi lakka ja jokin hento sugardaddy vaaleanpunainen halipumpuli persikkanöyhtä beige... Tosin nyt on muotia sinapinkeltainen ja kurpitsanoranssi ja ja... en osaa selittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!