Translate

torstai 22. elokuuta 2024

Tässäpä taas essee eteenne miten vihaan maailmaa ja ahneutta ja ihmisioikeuksien vastaista välinpitämättömyyttä lähelläni

Laitoin soijarouhetta ja mummonmuusi jauhetta syvälle lautaselle ja kaadoin kiehuvaa vettä siihen. Se oli mun lämmin ateria. Ehkä päälle vähän salaattikastiketta ja samalla muki kamomillateetä. Aamulla söin pari paahdettua leipää lettuhillolla ja puolet kasvissosekeittoa jonka laitoin jääkaappiin avattuna loput. Aamupaino oli korujen kanssa 117,9. En muista oliko lukema vähemmän eilen. Tilaisin lauantaiksi ruokaa kotiin. Aikaa muokata sitä vielä. Banaaneita ja omenoita, juustosämpylöitä, pakastimeen kalapihvejä ja wokkivihanneksia, ja katkarapumajoneesia ja surimipuikkoa. Pari rasvatonta Hyla maitoa... näitä saisi ehkä lähikaupastakin pian edes jotain täydennystä kun jätin asiakaspyynnön. Ei ole kahteen viikkoon tilata pitserioista eikä polttaa tupakkaa ja juoda hanasta pepsimaxei kun päivässä on ehkä 8,9 euroa syyskuun alkuun käyttää kaikkeen. 

Tämä on tätä kituutusta. Onnistuu jos onnistuu. 

Tällä asenteella ei tehdä laihdutusennätyksiä. Tavoite -48kg. Kaipa se vuodessa jotenkin. Viimeksi kun painoin 66-67 kiloa eli normaalin ylärajoilla, olin kyllä tehnyt siihen työtä jota väitettiin valehteluksi. Elämäni suurin saavutus: "Tuo nyt ei ole ihan totta...." psykiatrilta. Muka niin huonossa kunnossa. Ainoa sairauteni oli akne, ja olin fyysisesti mielestäni parhaammassa kunnossa kuin koskaan. Silloin diagnosoitiin vastentahtoen. Ei nyt ihan reilua. Täysi shokki ja epämukava hoitoneuvottelu lopuksi, unilääkkeet mukaan joilla tiesin yrittäväni itsemurhaa. Ikinä mitään ongelmia nukkumisen kanssa ennen levottomuutta lääkkeistä jonka hän tiesi tietenkin kuten senkin etten saisi tarpeeksi isoa annosta että olisin saanut tapettua itseni.

En ole itsetuhoinen. Mieluummin paranoidinen miten käytetty vastaan mun nettikirjoituksia ja sanomia "ammattilaisten" väärinkäyttämänä. En ole antanut lupaa käyttää itseäni koekaniinina lääketieteelliseen tarkkailuun tai kokeiluihin mitenkään. Saatte tutkia aivoni kun olen kuollut. Sieltä ei löydy mitään poikkeavaa ja ansaitsen anteeksipyyntönne edes kun pääsen rauhaan teistä. (Jokaisesta terveydenhuollon riistäjästä tai lääke-edustajasta, joka jollain tapaa osallistuu mun elämän pilaamiseen, tai edes hyväksyy sen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!