Translate

tiistai 6. elokuuta 2024

Tyhjä katse jolla kerään energiaa

  •  Kukaan ei tule ikinä tosielämässä internetin ulkopuolella kysymään minulta, olenko minä Threadsissa. Poistin kyseisen tilini, koska ne on poistanut jotain mun kirjoituksia. Ei ole sananvapautta siellä. X on parempi. Voin leikkaa viisautta ja haukkua miehiä ja mitä ikinä kielikuvaa tarvitsenkaan.
  • Postilaatikosta kolahti tieku. Mun selkää kutitti erittäin ärsyttävästi. Laitoin sinne voidetta jotenkin. Poistin karvoja leuan alta karvanpoistoaineella. Äsken leikkasin kynnet vähän siistimmiksi, vaikka onhan ne pitkähköt... en tarvitse kynsilakkaa. Ei ole hauraat nämä.
  • Äiti laittoi mökiltä terveisiä. Mä tilasin eilen 62 eurolla herkkuja K-supermarketista Woltilla kotiin. Kaksi kauppakassillista. Kaikkea mitä en muista maistaneeni, tai kehdanneeni ostaa koska joku kuitenkin tuomitsisi mun ostoskoria.
  • Pelasin melkein koko yön yhtä rentoa peliä ja pääsin tasolle 13 ennen kuin aamulla pariksi tunniksi ehkä nukahdin. *jämähtää taas pelailee magicabinia* Ihan älyvajaata focusointia typerään peliin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!