Translate

keskiviikko 7. elokuuta 2024

Voin naida helvettiin/fuck it

 Harvinaisen epäonnistunut fiilis vain somen takia ja mun sisältö on liian runsasta. Maksimaalista. Ja kaatuu omaan syliin. Tajusin että kirjat ja kotivara on samassa hyllyssä. Tai siis tietoinen että kirjat ja syöminen vaarallisesti kasaantuu yhteen. Mikä voisi olla hirveämpää kuin nuudelit ja makaronit erikoisjulkaisuiden vieressä? Niin just, varmaan moni asia. Ovenpielen roikkuva kudottu keltainen rätti. Kaikki feikkilaventelit, joita on aina pakko ostaa kun näkee. Onhan tämän maksimaalisuuden vastakohtana tilaa keskellä huonetta sekä ikkunalaudan muutama kasvi.

Olen yksinäinen. Valehtelin sille huijarille. Julkkista esitti. Sanoi että voin naida vittuun, kun kerroin etten ansaitse sen yksityisviestejä kun en ole yksinäinen.

En vaan joskus saa aikaiseksi. Odotan merkkiä, että saisin jotain alulle. Ettei vanhat tavat aktivoi samoja ratoja aivoissa. Mieluummin tylsistyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!