Translate

keskiviikko 18. syyskuuta 2024

Ääntäkö? Hokemista? Itsekseen puuskuttelua? Niitä onkin ollut ikävä Nimim äänihuulten surkauttaja

 Tuota, tuota, sanelen jotain ihan vaan huvikseen. Voisin puhaltaa mustaa ilmapalloa ja tehdä sille lepakonsiivet. Sellainen luova askartelu idea tällä kertaa. Olen tänään liottanut postimerkkejä. (Ja siihen se lopetti sanelun itekseen. Taisi kaatua. Lol)

Aloitin postimerkkien irrottamisen paperitaustoista viime yönä ja niiden liima on mun uusi vihollinen... en ole ihan varma montako postimerkkiä mulla on, mutta jos kuusitoista sivua ja yhdellä sivulla olisi vaikka kolkyt postimerkkiä, niin se tekisi melkein viissataa... ja tosiaan leikettä on omia ja saatuja. Ei nyt hirveitä määriä. Osallistun swappiin jossa vaihtuisi sata postimerkkiä päikseen. Ensi viikosta ehkä voisi alkaa sen postittamisen miettimistä...





Heippatirallaa. Siellä täällä tuolla sinkoilee ajatukset viimeaikaisissa viestittelyissä. Haluaisin oikeasti shoppailla halloween koristeita mutta ei ole varaa. Tilattu ruokaa 60e joka riittää ehkä kahdeksi päiväksi ja pitää maksaa 102 euroa laskua kahdensadan takuueläkkeestä. Eli ei pitäisi tilailla sushia/bentoja.

mikälie valkosieni en lähtisi syömään
Tänään syönyt varmaan ennätysmäärän... olin jo melkein laihtuakin. 113,9 kävi paino ja se nousi pari kiloa ja nyt taas laski 114,4 mutta eihän tästä tule mitään... siirrän vain tavoitteita eteenpäin joka suupalalla. Sinne menee kylmäleikkeet, puurot, hedelmät, marjat, siemenet ja lääkkeet ja lisäravinteet. Ei näin. Soijat,wasabit ja inkiväärit ja kimchi.

Kävin kaupassa. Ostin euron hevejä, light colaa, maitoa, leipää ja jos olisin vielä hankkinut sokeria kilon niin en olisi ehkä päässyt kotiin sen painosta.

Katsellut tänään leffoja suoratoistosta pitkästä aikaa. Harmi kun lukenut ne Uglies kirjat joten tuo leffa oli tylsä kun tiesi mitä tapahtuu enkä ollut lopputuloksen kanssa kovin samaa mieltä. Eikös siitä päähenkilöstä tullut erityisen geeni/aivo muunneltu spesiaali. Sitten katsoin sitä Kaosta ja Beverly Hillsin kyttää jonka tunnarikin alkaa kuulostaa jo väsähtäneeltä. Toiminta on jees ja myyttiset hahmot on jees ja dystopia jne seikkailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!