Translate

perjantai 27. syyskuuta 2024

Kaiken hyvinvoinnin takana on nainen

 Kylläpäs täytyy pakottaa juustosämpylää ja kylmäleikettä alas suupaloja. Söin jo lidlen suklaata jota sai synttärilahjaksi ilmaisena niin jokusen rivin ja se riitti. Laihdutuspuhe on tylsää. Syöminen on tylsää. En ole ikinä ollut ruoan fani. Lihavuus lähinnä... tylsyyttä kai sekin, habituksia ja nestemäisiä kaloreita, itsesuojelua. Läskinä kukaan ei halua minua. Pluskoko ryhmässä en saanut mainita painonpudotustani niin otin sitten kuvani pois. Maailman kateelliset saa muuttua mutta meikä odottaa innolla sitä.

Mites noin muuten. Shoppailtiin juhlavaatteet mulle äidin kanssa. Katsoin vihdoin sitä Rinkuloiden Voima sarjaa suoratoistoo viimeisimmän. Kuunnellut spotifaijan uutuusmusaa. Hetken jopa fiilistelin kunnes sieltä tulee jotain Yesterwyndeä

Nukuin muuten hyvin mutta heräsin huono oloisena. Kuin olisi syönyt liikaa karkkia eilen. Ehkä söinkin. Kalliit 300 grammaa m&msejä leffateatterista melkein kympin. Aamupalan lisäksi. Mindful eatingia nyt oikeesti ja voisi jatkaa kirjojen lukemista jos vaan vois vois rasvaatia, tehdä omat sämpylät taas joku päivä muttei tarvinnut silti.

Mieluummin kuolisin kuin olisin mies. Aina kun kirjoitan jotain miesvastaista niin jostain putkahtaa jokin viesti siitä että miehiä on olemassa. Olemassaolostaan huolimatta naiset saisi hoidettua koko yhteiskunnan kuten tähänkin asti, miehistä lähinnä haittaa kun ne on sotaisia ja aggressiivisia ja turhautuneita ja "puolustaa" omaisuutta tai rajoja tai muuta ajattelematta yhtään monetko niistä kuolee ja luovat vain omaa kuolemaansa toisin kuin nainen joka sitä joutuu synnyttää. Kaikki uskonto pitäisi keskittyä kohdun ja yltäkylläisyyden palvomiseen mutta miehet satuili ja otti senkin omakseen meiltä. Väittävät pornoksi hedelmällisyys symboleita. Että sillä viisii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!