Translate

lauantai 28. syyskuuta 2024

Muistakee minua

 Lukiolla oli myynnissä filatestiseuran korttia ja postimerkkejä. Ostin viidellä eurolla sata postimerkkiä. Ne oli sellaisissa taskuissa mustalla pahvilla ja niitä oli kaksi suunnilleen A4:sen kokoista liimattuna vastakkain taskuissa sekalaisia merkkejä rivissä. Ja ne oli vielä läpinäkyvässä muovitaskussa.
 Osallistun sadan postimerkin vaihtoon, ja se on toisaalta iso määrä. Luovuin swappia varten parista uudemmasta suomi merkistäkin 2014-2017. Huomasin miten paljon mulla on Australiasta merkkejä ja aattelin laittaa ne niihin pahveille taskuihin esille. Varmaan puolet kyl mun postimerkkikirjasta haha. Miten voikin olla vaikken ole edes sieltä saanut juuri postia.
Sitten olen pelannut pogoa tässä läppärin edessä. Syönyt muutaman sämpylän, banaaneita ja eiliseltä loput pähkinä-rusina suklaat tänään. Teetä siellä koululla postimerkkien messuilla. Ruokalusikallista brie juustoa ja raejuustoa.
Synttärit huomenna. Otan iisisti siihen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!