Translate

torstai 19. syyskuuta 2024

Mun täytyy olla pannu kun identifioidun kattilaksi eiku juu- seksuaali-identiteetti on eri astia

 Taisi tulla satanen mutta melko varma että se meni myös... tilasin vintedistä Puolasta jotain vaatetta ensin. Lähdin keskustaan. Vietin flying tigerissa melko kauan ja ostin 25 eurolla kaikkea koristetta ym halloween sälää. Kävin pumpkin spice lattella normalissa ja sit kirjakaupasta löysin jonkun pokkarin englanniksi noidista 14,90. Kuljetin näitä kaikkia mun isossa nahkaisessa olkalaukussa, lounaskahvilasta ostin energiajuoman 3,40. Kotiinpäinmennessä kaupasta pakastepizzan ja limua. 

Menin kognitiota kuntouttavaan ryhmään jossa pelattiin Aliasta. Tiesin olevani huono mutta voitettiin siitä huolimatta ettei se työntekijä tiennyt mikä on pururata, ja se lauloi ja meni piiloon pöydän alle... Huuteli muiden arvauksiin kaikkea oikein lisäpisteitä keräten, lol. Sain valita valkoisesta, keltaisesta, mustasta ja punaisesta nappulasta. Otin sen voimakkaimman voiton värin eli punaisen. Saanut kotitehtäviä. Pelottaa vähän päättelytehtävät. Mä en osaa nykyään mitään älypulmia. Sain ylen leikkimielisessä ylioppilastehtävässä oikein vajaat puolet. Täytyy ehkä opetella uudestaan päättelemään asioita tai miksi sitä nyt kutsutaankaan.

Tuli myös eräs 2017 tekemäni swappi palautuksena, slam... Ihmettelen suuresti ihmisten näkemyksiä että pakotetaan psykiatriaan että pitääkin ja voidaan. Tein siitä sivusta kuvan mun instagramiin ja sain uudelta tuttavalta kommentin psykiatrian puolesta tavallaan. Hyvä jos estetään itsemurhia, mutta itselläni ei ole ikinä ollut aikomusta siihen ennen kuin mun elämä pilattiin täysin ja nuoruus ja sepitetty ne ankeat sadut jonnekin byrokratian rattaisiin että kun itkee niin lisää lääkkeitä. Se on upottava kyykytyksen suo miten sitäkin "hoitoa" annetaan kun ei ole halunnut vastaanottaa. Nauretaan sulle että nyt sitä mennään Pitkäänniemeen.

Pitää kyllä puhua asioista niiden nimillä. Kertoa minulle niitä diagnoosin asioita eikä näytölle. Kuka on tehnyt päätökset mun elämästä. Tilannut diagnoosin. Pidättävän määräyksen tehnyt. Ollut mun yläpuolella, pitänyt itseään Jumalana. Pitänyt hulluna. Ja pitäisi kyl heittää veivit että sellaset läheiset tuntisi mitään omaatuntoa. Katkera ai mää vai? Niin joo.

Katsoin yhden kauhuleffan josta gen-Z tykkäsi... ja aloitin vilkuilee fantasiasarjaa sormuksista. Keittänyt muutaman perunan. Aamulla söin vaan jogurtin. Välipaloina omenoita, satsumoita. Vedin yhdessä kohtaa yhden diabeetikon karkin joka mureni suuhun. Niin ja tupakka. Sitä mennyt. Pitäisi ehkä pelastaa röökit partsilta ennen nukkumaanmenoa jos ne kastuu. Hyvin nukuttu 7,5 tuntia laitteen kanssa. Ottanut pari suihkua. Ottanut joltain tyypiltä... Hyvin äänekkäältä uudelta tuttavuudelta joka on kysellyt, minusta, viime aikoina ties mitä kaikkea?? Alkaa olla fwb kuviot liian aktiivista mun makuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!