Translate

sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Muuta ajateltavaa (en ole tainnut kirjoittaa ennen näistäkään joten menkööt)

 Tapasin yhden pohjalaisen kaverinhaku ryhmästä viime viikonloppuna ja se kutsui mut luokseen eilen brandylle. Pelattiin pari paskahousua jotka voitin ihan ilmiömäisellä tuurilla. Kieltäytyi enää pelaamasta mun kanssa korttia kahden pelin jälkeen. Ostin askin tupakkaa pitkästä aikaa. Olen kyllä lopettanut, mutta meni se brandykin helpommin alas. Osuin hyvään saumaan kotiinpaluun kanssa kun lähellä oli pysäkki ja se meni mun suuntaan. Ostin eilen sitten kuukauden bussikortin. Olin vain odottanut koska mun tarvitsee lähteä johonkin.

Tänään olen syönyt salaattia ja pari skagenia äsken. Olen laihtunut 20 päivässä 3,6 kiloa. Sitä on kuulemma liikkeellä?

Mulla oli Chad Lindbergin Kajsalle signeerattu lippis ja pitkä tekohiusponnari. Se kaveri kysyi että se lapsiinsekaantujako fast&furiouksesta ja naurahdin. Puhuttiin miten siitä ekasta on jotain yli parikyt vuotta. Tyyppi on just Venetsian leffajuhlissa uuden länkkärinsä johdosta. Sen musta puku muistutti vähän mun vaatteita. Mustat samettihousut ja musta pitkähihainen v-aukkoinen. Jalassa ei ollut mitään louboutineja mutta jotkut lenkkarit.

Kerroin että mun on pitänyt ostaa marimekon sellainen kangaskassi mutten ole löytänyt. Vaikka narikassa melkein kaikilla oli joku semmoinen. Mun laukku voisi olla sitä merkkiä muttei ole. Voisin etsiä vintedistä mutta tuskin kukaan on luopumassa tai ne lähtee heti käsistä?

Tunsin että mun hiukset oli hyvin vaikken olekaan värjännyt. Mutta ajatukset on ollut mustasukkaisia ja siitä olen tiennyt että en pysty jatkaa sen salarakkaan kanssa. Viimeinen kirjoitukseni selittää varmaan heikot kohdat meidän suhteen. Sillä oli kuulemma ruokamyrkytys, mutta mitäs on mennyt syömään jotain tunnettuja lempeä nostattavia, simpukoita. En tiedä mitään miten se kehtaa. Olla Daddy jollekin mua nuoremmalle vaikka se sai sen tittelin multa. Bdsm on tunnejuttu, eikä sillä ole mun suuntaan tunteen tunnetta. Tekopyhää vaatia kilttiä selitystä miksi tyhjensin chatin, kun se ei edes tykännyt eikä katsonut niitä kuvia. 

Eletään eri ulottuvuuksissa. Siitä on vain haittaa mulle. Toivottavasti ei tarvisi ajatella häntä enää. Sopeudun tällä hetkellä. En ole kuullut sen ääntäkään vuoteen. Eikä se ole mulle tärkeääkään, kunhan mainitsin. Ettei muka pysty lukee ajatuksia. Miten se oikein sitten kuvittelee mut. Suu auki sen työpöydän alla ottamassa suihin, kun se tekee töitä? Tosi söpöä. Ottaisi siihen sitten ketä paneekaan. Kenelle onkaan Daddy taas ja jonka pillukuvista se tykkää eikä mun kuvista yhdestäkään. Ei satuta yhtään. Jos satuttaisi, en puhuisi sille. Enkä kyllä enää puhukaan ei siinä. Liian hedonistinen paska mun makuun.

Enkä pysty kutsuun sitä edes nimeltä. Ei sillä että se nimi oisi vaikea olen vain katkera ettei se ikinä esittäytynyt. Suomalaisessa kulttuurissa se olisi melko normaalia tavatessa jo esiintyä. Mä jouduin laittaa mun elämän sen käsiin kun matkasin sen luo Lontooseen monet kerrat ja sitten mä joudun saamaan vahingossa itse selville hänen nimensä.

Sanat ei vain riitä kuvaa sitä petoksen määrää ja mitä mä joudun kokee sen vuoksi. Mä olin jo muutenkin melko tyhjä kaivo tunteista ym.

Kuuntelin vähän äänikirjaa entisaikojen Suomesta. Maksoin vahingossa BootBeatille kympin. Kai sitä voisi yrittää saada loppuunkin sitten jotain kirjan kuuntelua.

Mutta onhan mulla uusi mahdollinen tuleva ulkomainen poikaystävä. Huonot puolet vaan että sillä on jokin läskifetissi joten ei sekään tule toimii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!