Translate

tiistai 17. syyskuuta 2024

Sisältää otsikkoehdotukset

 Kiva pieni kynsivallintulehdus varpaassa. Pesin lattiat kloriitilla ja kloriitti loppui. Vaihdoin kynsilakat glitteristä laventelinsiniseen. Kuuntelen äänikirjoja englanniksi sekä suomeksi. Tuntuu hieman ajan tuhlaukselta. Ylihuomenna takaisin aktivoimaan aivosoluja kognitiiviseen ryhmäterapia kuntoutukseen. Tilillä on euro ja perjantaina tulee vähän rahaa, josta puolet lähtee heti laskuihin. Toivottavasti saisi synttärilahjaksi rahaa pian. 

Vein roskat ja pahvit. Luin uusimman tiekun. En tykännyt siitä yhtään että väitti että miesten kipukynnys olisi korkeampi. Naiset synnyttää, joka on ehkä kivuliain homma mitä voi tehdä kehollaan, eikä lääketiede ole tutkinut naisten kipua koska sitä on aina vähätelty.

Söin muutaman keitetyn kananmunan, teetä ja omenaa sekä maapähkinävoi-hillo-voileivän. Olin vartin kuntopyörällä. Vähän laiskasti jaksoin vain 50rpm kun asteikko menee 70:iin. Jumppasin sängyllä jotain hetken ja ehkä minuutin nostelin 5kg käsipainoja. Ei lähellekään 30 min 5krt vk. Tiedän kyllä että urheilu on parasta mitä voi tehdä vaatteet päällä aivoilleen eiku

Heräsin yöllä taas kolmelta kolmatta kertaa jo ja haukotuttaa. Aamulla nukuin ehkä liian kauan herätäkseni virkeänä kuitenkaan. 

Otsikkoehdotuksia kielimallilta/tekoälyavustajalta: 

  • "Pieni kynsivallitulehdus ja muita arjen sattumuksia"
  • "Elämää kloriitin, kynsilakkojen ja kuntoutuksen keskellä"
  • "Kolmen aikaan yöllä ja muutama keitetty kananmuna"
  • "Kynsivallintulehdus, kognitiivinen kuntoutus ja kilpailevat kipukynnykset"
  • "Kun arki rullaa hitaasti mutta varmasti"
  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!