Translate

maanantai 2. syyskuuta 2024

Tänään 13-17 asennetaan uusi pesukone mulle kylppäriin

 Otin takkini pois jossain vaiheessa iltaa kaupungilla. Nyt olen vilustunut tai kipeänä. Olen koko yön hikoillut lakanoissa. Ja ilmeisesti mulle tulee tänään pyykinpesukone eikä huomenna. Kuumetta ei ole, vain aivastelua ja nenä tukossa ja vuotanut. Olipas hyvä etten eilen lähtenyt kaverin luokse. En olisi jaksanut. Otin tänään kuuman suihkun. En ole varma onko tämä vähintään kolmas kulkutauti minkä löysin kaupungilta uudestaan, vai onko tämä vain vilustuminen. Makuaisti ja hajuaisti on heikentynyt, mutta ei kokonaan poissa. Söin kovaa eykaluptys karkkia ja se tuntui viileältä jne Aina saa kärsiä heti jos kerrankin jokin on hyvin. Saat makuaistin takaisin tupakan polttamisen jälkeen, niin sun pitää laihduttaa jne 

Illalla tämä oli silmien takana mun väsymys, mutta nyt ehkä kilpirauhasissa se olo. Tilasin kotiin herkkuja aika paljon, niin tuli ekat pierut pitkään aikaan. Aamulla oli noussut yli puoli kiloa paino. Söin sipsejä ja dipin, jäätelöä purnukan, kanatortillan ja join kofeiinitonta pepsi maxia. Ei kyllä paljoa maistunut, ja illan edetessä makuaisti vain väheni, mutta piristi kuitenkin. Nyt ei ole enää rahaa tilata edes netflixiä mutta ehkä ylihuomenna tulee asumistuki. Sitäkin laskettu, aika runsaasti. Aina vaan pitäisi vähemmällä elää. Vaikka mitä elämistä tämä on. Kröhöm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!