Translate

keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Ylipäänsä jotain samaa kuin ennenaikojaan muutenkin

 Ollut liian vähäpätöistä toimintaa TOI mun parantuminen vilustumisesta ja köyhäily, että blogiin olisi jaksanut mitään tuntemuksia pistää. Tänään toki parasta että alkanut yskiä vihreää limaa eli jokseenkin nopeasti parantumassa. Ruoka maittaa, saippualta maistuu, haistan. Pitäisi haistella enemmänkin, mutta oli mulla hetken ilmankostutin sängyn vieressä. Kun eilen tuli laventeliyrtit postissa, ja yleensä aukaisee nokan ja auttaa jos vähän nenää tihuuttaa. engl. sniffle

Kyllähän se muslimien profeetta Muhammedikin seurasi nenäänsä ja löysi Mekkaan, niin että on se tärkeä aisti se.

Tänään laski taas mun jalkojen juureen mun ostoskassit eteiseen joku random nuori jäbä töissä S-ryhmässä. Laitoin ruoat pois ja söin varmaan 1500 kaloria itseni melko täyteen. Lähinnä vaaleita leipiä sekä tortilla sipsei. Pari luumua ja omena, salsakastikkeet. Olisiko siinä päivän 5? Tilasin huomiseksi toiseen kertaan lisää herkkuja koska sieltä ei tullut mitään keksejä ja karkkia jotka olisin halunnut. Täytyy vielä muokata sitä tilausta. En mä voi ostaa taas niin paljon suklaata...

Mutta joo. Katsoin vähän telkkaria äsken. Katson mieluummin sitä kuin netflixiä. Miksi tuijottaa Hollywoodin naamoja kun en tunne näitä suomalaisiakaan julkimoita. Boikotoin kaikki mahdolliset Big Brother, Putous, Masked Singerit ym. ei kiinnosta Petolliset eikä sen semmoinen. Voin mä vahingossa katsoa jos vaihtaa kanavaa, ottaa selvää mistä niissä on kyse, mutten mä aio bingata niit.. yökh. Tuo sanakin jo binge watch suomentuu jotenkin kivasti että mässäilee sarjoja monta putkeen kuin yli(tunne)syömisen aikana... Bingo, bingata, bingettää... pingu ja vaikka sitten bingaus. En halua katsoa netflixiä kun ei ole varaa tunkea enää mihinkään ylimääräistä. Loppukuussa olisi ihanaa jos voisi vielä syödä. 

Mä oon laihtunut varmaan kolme kiloa kuukaudessa tai jotain. Tietty mun elämäntavat ei ole enää joka viikonloppuisia nestemäisiä kaloreita... leffanvuokraus+juominkeja+pitsa/sipsin naposteluita kaverin kanssa. En enää vedä vahvaa päärynäsiideriä, kaljan ja kenties jonkun etelä-afrikkalaisen viinin, tai muun Alkon tuotteen siihen kylkeen ehkä. Kerran kuussa tai harvemmin pystyisi pitsaa vetää. Mieluummin ei enää sitäkään. 

Tupakointi lopetettu. Limppareita on vähennetty niitäkin. Pieni tissuttelu jäänyt pois kuten tuo 2012 molemmin puolin vuosia biletys kaverin kanssa, joka nosti sekin osaltaan painoa. En mä kaveriani syytä. Olisi kiva jos välit pysyisi edelleen asiallisina. Toki se pyysi apua sen läppärin kanssa ja kertoi mitä kukkia haluaa haudalleen, ja puhuttiin Suomen luonnon tuhosta ja melkein aloitti taas rasistisen tiedonannon puuhista joista aiheutuisi kuolema heidän vanhukselle, ellei hän ottaisi vastuuta. Eivät osaa lukea ja laskea ja mitä kaikkea. Poikkeuksiakin löytyy, että joku saattaa olla mukava.

En usko että se on läpeensä pahaa ennakkoluuloa kuitenkaan. Se on vaan sitä että näytetään hyvältä ulkomaiden suuntaan. Jostain luin että tämä maa olisi asumiskelvoton ja ollaan hulluja ja siihen on kyllä oltava samaa mieltä... sen verran olen lukenut historiaa miten ennen ollaan eletty. Rakennettu tupa ja sauna. Syöty niitä juuresmukuloita, teurastettu sika, syöty veripaltut ja imelletetty laatikot. Uskottu saunatonttuihin ja näkkiin ja hiiteen.

Kaikkea sitä perinnettä. Se on vähän kuin 2000-luvulla syntyneet kuulee jotain hyvää ysärimusiikkia ja omii sitä, tai matkii muotia niiltä ajoilta. Näyttää samalta kuin vanhempansa kun ne oli koulussa. Liekö se jokin tavoite. Maksimaalisen kulutuksen huippuaikojen uusinta toistoa... eikä sen pahempaa.

umpfh. oomph. Paremminhan tässä voidaan jo, kun ajatuskin lentää ja kauas siintää. Puhuin perussuomalaisten telkkarimainokselle että hyi yök, tein pienii yökkäysliikkeitä olin oksentaa etten varmasti menisi ehdolle niitä edustaa. On siitäkin politiikka kaukana. Yhtä kaukana kuin paljonko Trump arvostaa kuolleita sotilaita. Se tekee kaikesta pressiä, julkisuutta vaikkei saisi eli on epäkunnioittava kaikkea kohtaan, joita sen pitäisi puolustaa. Hän kuvittelee olevansa diktaattori. Kunpa Kamala Harris voittaisi niin saisi naisetkin jotain oikeuksia joita on odotettu. Lähinnä päättää omasta kehosta ja elämästään.

Naureskelin muuten sisäisesti itsekseni, että Briteissä on vankilat täynnä, kun näin TikTokissa. Sitten luin että Suomeen rakennetaan uusia vankiloita joiden oletetaan niidenkin täyttyvän heti. Voi voi. Mun vankila on lähinnä oma pää, nää lääkkeet, sivuoireet, oma kognitiivisten TAITOJEN niin, tyypillinen poukkoilu, että psykologin pöksyt kastuu innostuksesta. 

En saa olla nero, vaan lääkkeet saa mut zombiksi. Epäajattelijaksi, eikä vapaaksi ainakaan, saamaan pinttymiä ja mennä muiden keksimiä juttuja toistaa. Otetaan esimerkkinä päärynänsiementen keräily. Juttelin msn messengerissä jonkun kanssa siitä. En ole ihan varma sen nimestä enää. Randy Bullockin tai jonkun kaimansa. Tai sitten joku juttu Tieteen kuvalehdestä jota yritin, rikkoa mun psyyken kidutuksella joita toi armeija käyttää. Mutta mulla oli akne, tetrasykliinit sai valolle herkäksi enkä saanut verhoja mun huoneen ikkunoihin, ja vesi tippui öisin tehden mut hulluksi äyräistä talon ulkopuolella. Helppo olla nukkumatta yksi yö. Korkeintaan kaksi, ennen kuin sammui jo. Vesikidutus ja en saanut nukkua kidutus. En saanut oikein mitään. Olin muka huoneessani koko ajan, muka tietokoneella, enkä siivonnut, vaikka kävelin Ylöjärvi-Tampere välistä matkaa ja tulin kipeäksi silloinkin kun laittoivat osastolle ja multa meni ääni, joten olin aluksi "vaisu". Tapasin lukiokavereita kun menin bussilla Tampereen linja-autoasemalta Kankaanpäähän jne. soitin vain että menen nyt. Ketään ei kiinnostanut. Tulivat kerran mua katsomaan osastollekin. Normaali elämä ei kiinnosta ketään joten lääkärit keksi omasta päästään mulle jonkun hullun ihmisen elämän.

Eiköhnä se mennyt jo yliluonnolliseksi. Sain tekstarin. Supernatural sarjan veljekset huutaa tulemaan puhelimeen. Soittoääneni myös tekstareille, jonka olen muuttanut joskus... ei aina Salattujen kansioiden tunnaria. Ei sitä tiedä onko paranoidi tarpeeksi koskaan, varsinkin kun psykiatria on saanut shokkiin ja vienyt elämältä kaiken tulevaisuuden. Terapeuttini sanoi kai, että minusta tuntuu ettei minua olla kuunneltu.

*laittaa otsikoksi jotain ympäripyöreän yleistä*

*blows raspberries eli tekee kuolasta kuplan joka räjähtää huulilta kadotessaan*

Onkohan tekoälystä koskaan mitään helpotusta todella, vai onko se aina oleva jokin entiteetti ihmisen ulkopuolella, jossa vaan on datapisteitä ja pitänyt ohjelmoida vastaamaan muttei päätymään mihinkään filosofiseen elämäntarkoitukseen silti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!